ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få caféoplevelsen hjem til dig

Af Redaktionen

Da Corona lukkede hele landet ned og vi pludselig ikke havde muligheden for at komme afsted på café og nyde en god latte med veninderne, skete der et kæmpe boom i de danske hjem. Espressomaskinerne fik for alvor frit løb til vores køkkener.

Kvalitet frem for kvantitet

Vi skal ikke mange år tilbage i tiden, hvor det ville være helt uhørt at have en anden måde at lave kaffe i hjemmet på, end med den standard mokkamastermaskine som man rigtig flottede sig med. Den tid er historie nu, for nu er det smarte maskineri blevet til ikke mindre end espressomaskiner.

Danskerne er begyndt at vægte de gode smage ved forskellige og ordentlige kopper kaffe højere end kvantiteten og det kræver ikke noget mindre end en ordentlig espressomaskine i køkkenet.

Der er selvfølgelig ikke tale om de store krabater, der kører med direkte vandudtag med flere grupper og steamere, som man ellers ser på caféerne, men producenterne bag de store maskiner har opdaget den store trang der er i de helt almindelige hjem for at lave noget ordentlig kvalitet, som hvis man netop sad på en café.

Find en maskine der passer dine behov

Da Corona lukkede størstedelen af Danmark ned, var de mindre espressomaskiner allerede blevet hevet hjem i nogle danske private hjem og det rygtedes derfor hurtigt, hvilke muligheder der lige pludselig ikke kunne lade sig gøre at få på caféerne, men kunne klares ved at anskaffe sig en maskine der hjem til.

Producenterne har været godt i gang med lækre designs og forskellige modeller der tilgodeser det enkelte individ. Nogle maskiner kan du købe med mælkebeholder i maskinen, mens andre kræver at du selv ved siden af steamer din mælk, hvis du altså vil have steamet mælk. Det er ganske let at sortere i det store udvalg, som endda findes til overkommelige priser.

Del artikel

Andre læser også