ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fatter Eksil: Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, vender tilbage til Aarhus

Den 30. marts 2019 rammer Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, Fatter Eksil i Aarhus. Sidst bandet var på besøg, var der tæt pakket på det efterhånden” legendariske ” spillessted i Skolegade.

 

Guitar Rebels har udviklet sig til et af Europa ́s bedste Volbeat Tributebands. De har derfor, udover det meste af Danmark, også både Holland, Sverige, Tyskland, og Østrig på CV ́et. Bandets succes må et stykke hen ad vejen tillægges Jimmy Thor i Front. Han rammer Michael Poulsen ́s velkendte stemme spot on. Bandet spiller efter af lave ” kopien ” som tæt på det originale som det er muligt. Det lykkes ret godt.

Fatter Eksil: Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, vender tilbage til Aarhus

Koncerten starter klokken 22.00

Det er den 30. marts at bandet igen står klar på scenen på Fatter Eskil i Aahus. Koncerten starter klokken 22.00. ” Vi har spillet mange rigtig fede koncerter, men også store koncerter. På et sted som Fatter Eskil, får vi lov at komme helt tæt på publikum. Det skaber en fed intens stemning mellem os og de fantastiske mennesker der støtter vores band, og vi glæder os rigtig meget”, fortæller Jimmy Thor om udsigten til at vende tilbage til Aarhus. Guitar Rebels havde bl.a. Anna David med på scenen da de optrådte Kalundborg Rock ́er 2018.

Fatter Eksil: Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, vender tilbage til Aarhus

 

 

 

 

 

Del artikel