Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed Fredag 2019: Tivoli Friheden tilføjer seks stærke navne til plakaten

Af anders@sommersangdigital.dk

Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs og Danser med Drenge er med, når Tivoli Friheden inviterer til fest, sang og dans under bøgetræerne til sommerens Fed Fredag-koncerter.

 

Programmet til Fed Fredag 2019 er så småt ved at være på plads med tilføjelsen af Noah, Rasmus Walter, Magtens Korridorer, Clara, Poul Krebs og Danser med Drenge. De kommer i selskab med D-A-D, Birthe Kjær, Fool og Alexander Oscar, Infernal, Skinz, Bro, Lars Lilholt Band, Marvelous Mosell, Aqua, Christopher, Dodo & the Dodos, Jacob Dinesen, Morten, Tina Dickow og Hugo Helmig, hvilket betyder, at 18 ud af i alt 21 koncerter nu er offentliggjort til sommerens store Fed Fredag-koncerter.

Da Tivoli Friheden tændte for musikken til Fed Fredag-koncerterne i 2018, dansede og sang 169.000 glade, solbrændte gæster med, og satte dermed ny publikumsrekord for sommerkoncerterne. Det er nemlig 14.000 flere end i 2017, hvor 155.000 unge og ældre gæster var forbi forlystelsesparken til koncert.

Med de seks nye navne er der garanti for fællessang i Tivoli Friheden blandt både de ældste og de yngste gæster. Med hits som ”Sådan nogen som os” og ”Hvor længe vil du ydmyge dig” har Poul Krebs og Danser med Drenge leveret populære kærlighedssange til danskerne i flere årtier. Også NOAH, Rasmus Walter og Magtens Korridorer har sat deres solide aftryk på dansk musik det sidste årti med hits som med sikkerhed vil vække begejstring foran Friluftscenen. Derudover bliver der også mulighed for at opleve det unge stjernefrø Clara, der debuterede i 2017 med singlen ”What they say”, når hun gæster Tivoli Friheden for første gang.

 

Platin-sæsonkort: Få alle 21 koncerter til bare 399 kroner

Alle Fed Fredag-koncerter begynder kl. 20. Fra kl. 18 koster entréen 160 kr., men der er mulighed for at få adgang til Tivoli Friheden hele sæsonen – og dermed adgang til samtlige 21 Fede Fredage – for blot 399 kr. ved at købe et Platin-sæsonkort. Ved køb af et Platin-sæsonkort falder prisen for et turbånd også fra 125 kr. til 89 kr. Køber man et Deluxe-sæsonkort for 699 kr., får sæsonkortholderen gratis turbånd ved hvert besøg, så du kan prøve løs i forlystelserne.

 

 

Del artikel

Andre læser også