Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fika åbner i Nørregade: Aarhusianske Fika udvider med endnu et spisested

Af anders@sommersangdigital.dk

Aarhusianerne er vilde med økologi, og nu får de snart endnu en takeaway-café, hvor de kan nyde sund, bæredygtig mad. Fika forventer at åbne det nye sted til august.

 

Telefonen ringer, og kunderne står i kø for at få et bord eller en salat på Fika i Jægergårdsgade. Men nu hvor Fika udvider med endnu et takeaway-sted, kommer fordelingen af kunder forhåbentligt til at sprede sig. Den nye Fika kommer til at ligge i Nørregade 28.

 

”Vi vælger at åbne endnu en takeaway café i den anden ende af midtbyen for at tilgodese vores kunder, der bor i den del af byen, så de nemmere kan hente mad hos os,” siger Thianna Breinholt, ejer af Fika.

 

Siden Fika i Jægergårdsgade åbnede i 2012 har ejerne Thianna Breinholt og Mikael Gullander satset på økologi og bæredygtighed: ”Det er værdier, vi selv brænder for, og som vi kan mærke, at vores kunder også vægter rigtig højt,” siger Thianna Brienholt.

 

Grundtanken bag Fika var og er at skabe et sundt og velsmagende alternativ til, hvad man ellers kan købe af takeaway. Det hele er lavet fra bunden. Alt fra karsepestoen, salaterne til rawkagerne og brødet.

 

”Fastfood behøver ikke være lig med junkfood. Vi har gennem de seks år, vi har eksisteret, kunne mærke, at rigtig mange århusianere ønsker et sundt alternativ, hvis de ikke har tid til at lave maden selv,” siger Thianna Breinholt.

 

 

Fika

  • Den nye takeaway café kommer til at ligge på Nørregade 28
  • Fika på Nørregade forventes at åbne til august
  • På åbningsdagen vil der være gratis salater til de første 100 fremmødte
  • I januar 2018 lancerede Fika deres nye cateringfirma, Grön Catering
  • Fika på Jægergårdsgade åbnede i august 2012
  • Fika har det økologiske guldmærke. Det betyder, at al maden er 90-100% økologisk.

 

Del artikel

Andre læser også