ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find den rigtige tømrer i Århus til din opgave

Af Annoncør

Drømmer du om et flot trægulv, en solrig udestue eller en ny, stor terrasse? Hvis du ikke selv er den handy type, er det nogle store opgaver at kaste sig over. Alt efter om du bor i udkanten eller midten af Århus, kan der også være forskellige love og bestemmelser, som du skal tage højde for, når du skal renovere dit hus.

Tag fat i en tømrer, så du sikrer dig, at du får lige det, du drømmer om, og at det hele er i overensstemmelse med relevante lovgivninger. Du sikrer også, at arbejdet er både hurtigt og i høj kvalitet, fordi det er udført af en professionel.

Få hjælp og gode tilbud med Colego

Det kan være en dyr fornøjelse at få en tømrer til at udføre arbejdet derhjemme. Men ofte er det nødvendigt, så du ikke får kastet dig ud i et byg-selv-projekt, som du i virkeligheden ikke helt har kompetencerne til. Så når du er klar til at begynde projektet, er det bare i gang med at finde den rigtige fagmand til opgaven.

Når du forsøger at finde en god tømrer til den bedste pris, er der hjælp at hente. Brug colego.dk til at finde en tømrer – nemt og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular med en beskrivelse af din opgave, og så vender Colego tilbage til dig med op til tre tilbud på en tømrer nær dig. Du kan derefter vælge mellem de tilbudte muligheder og kontakte den eller dem, du er interesseret i.

Du gør dig selv en tjeneste ved at finde en tømrer i dit lokalområde, og det er det udgangspunkt, Colego arbejder ud fra. Det gør det nemmere at mødes med tømreren for at planlægge og aftale nærmere om projektet, og du får mere ud af det tidsmæssigt, når han eller hun ikke skal køre flere timer for at nå frem om morgenen. Det er nemlig almindeligt i faget, at arbejdstiden starter, når tømreren kører hjemmefra, og når de er hjemme igen om eftermiddagen – ikke når de møder på arbejdspladsen, som andre er vant til med for eksempel kontorarbejde.

Tre bud på en tømrer i Århus

Din tømrers virksomhed ligger ikke nødvendigvis i Århus, selvom det er her, du bor og skal have tømrerarbejdet klaret. Så søger du en tømrer til Århus, ligger mange af dine muligheder spredt over Midtjylland.

Vi har tre gode bud på tømrervirksomheder, der ligger i Midtjylland og tilbyder arbejde i Århus. Alle virksomheder har fokus på høj kvalitet i arbejdet og tilfredse kunder. Roesgaard Byg er en enkeltmandsvirksomhed i Lemvig med flere årtier på bagen. De vægter personlig kontakt, tryghed, troværdighed og grundig sparring med kunderne højt – og går efter altid at finde den bedste håndværksmæssige løsning for kunden.

Tømrer og maler Ivan Jacobsen i Silkeborg har mere end 50 års erfaring, og ser kundernes tillid til ham som fagmand som et af de vigtigste succeskriterier. Han vægter glade og tilfredse kunder højt, og ser det som et vellykket stykke arbejde, når kunderne vender tilbage til ham med næste bygge- eller maleprojekt. Toft & Alexandersen er en lidt større virksomhed med flere ansatte, der kan varetage blandt andet murer-, maler- og tømrerarbejde. De har erfaring med både privat, erhverv og landbrug, så der er er en løsning til alt fra privat nybyggeri til tilbygninger til landbrug og erhverv.

Gode tips til at vælge en tømrer

Har du ikke erfaring med håndværkerfagene, kan det være en udfordring at vælge den rigtige tømrer, selv med en række muligheder fra Colego. Derfor giver vi dig her nogle få tips til, hvad du skal kigge efter, og hvordan du vælger, hvilken tømrer der skal varetage din opgave.

Først og fremmest skal du kigge efter erfaring. Her handler det selvfølgelig til en vis grad om, hvor mange års erfaring tømreren har i faget generelt, men det er ikke det eneste kriterium, du skal kigge efter. Erfaring handler nemlig også om, hvilken type opgaver en given tømrer har erfaring med, og hvor meget han eller hun beskæftiger sig med den opgave. Du kan sagtens vælge en tømrer med mere end et årtis erfaring med tømrerarbejde generelt, men har tømreren ikke erfaring med for eksempel nybyggeri, er det bedre at vælge den nyere tømrervirksomhed med få men intense års erfaring med lige præcis nybyggeri.

Derudover skal du tage dig en god snak med din tømrer om materialer og projektet i det hele taget. Det er vigtigt, at I forstår hinanden, og at I har en åben kommunikation fra starten. Det kan også være med til at gøre det klart for dig, om det er den rigtige tømrer for dig – hvis I ikke kan finde tonen og kommunikere ordentligt med hinanden, er det nok ikke den tømrer, du skal vælge til dit projekt.

Til sidst skal du undersøge, hvordan en given tømrer forholder sig til fejl og mangler efter færdigt arbejde. Hvis der er noget, der skal rettes, eller noget der er forkert eller går i stykker, hvem står så med ansvaret? Kommer tømreren tilbage for egen regning og udbedrer fejlen eller manglen, eller er det dig, der skal punge ud? Det er ikke alle tømrere, der har det med som en standard ydelse, og det kan være noget, der får dig til at vælge én tømrer frem for en anden.

Del artikel