Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Inspiration og netværk: Find dit næste kontorfællesskab i Aarhus

Af Ane Johanne Damgaard

Mangler du et inspirerende miljø til din virksomhed? Måske et sted, hvor du også kan finde inspiration hos andre end dine kollegaer? Et sted, hvor I kan mødes over en kop kaffe og brygge på nye ideer?

At rykke ind i et kontorfællesskab kan være en af de fedeste måder at skabe et godt arbejdsmiljø, da faciliteterne allerede er givet på forhånd.

Uanset om du har en nyopstartet enmandsvirksomhed eller er en mindre virksomhed, der har brug for nyt land at bevæge sig på, er Aarhus fuld af muligheder.

Vi har samlet en guide over nogle af de bedste kontorfællesskaber i byen.

Inspiration og netværk: Find dit næste kontorfællesskab i Aarhus
Workspace Campen

Workspace Campen

Workspace Campen er det moderne kontorfællesskab i Aarhus V, der forener stil og funktionalitet. Med nyrenoverede lokaler, industrielt look, brug af genbrugsmaterialer og 7 meter til loftet er det et inspirerende miljø at færdes i.

Kontorerne er møbleret, der er rigeligt med naturligt lys, en god akustik og selvfølgelig adgang 24/7.

Du kan vælge mellem eget kontor, fast plads og flex plads.

Bliver du en del af Workspace-fællesskabet, kan du koncentrere dig om arbejdet, og så står de for resten: bemandet reception, frokostordning, parkering ved døren, mødelokaler o.s.v.

Workspace Campen er beliggende i Aarhus V, lige ved Hasle Torv – 12 minutter på cykel fra midtbyen og 10 minutter i bil til motorvejen.

Du kan læse mere på Workspace Campens website.

Hvor: Workspace Campen, Viborgvej 159A, 8210 Aarhus V

Inspiration og netværk: Find dit næste kontorfællesskab i Aarhus

Companyons Perron

Forestil dig at starte arbejdsdagen i et smukt indrettet hus, hvor der er kælet for detaljerne, som var det boutique hotel.

Duften fra trægulvene er ikke til at tage fejl af, og kontrasten mellem de rå teglvægge, de lækre farver og de smukke møbler sætter tankerne igang og får dig til at stoppe op og nyde udsigten over byen, mens du indtager dagens først kop kaffe.

Der er friske blomster i loungen, og frisk frugt …men der er også chokolade, snacks og kolde drikke når du har fortjent noget ekstra.

Husets personale hilser dig velkommen og tager imod dine vigtige gæster, hvis du ønsker det. I mødelokalet er der dækket op, og når klokken slår 12 er frokosten serveret i Salonen på 4.sal (en lækker og fleksibel frokostordning som anrettes af husets office managers).

Lyse og smukke rum, lækkert indrettet i nordisk hotel-stil med gode fællesfaciliteter – bl.a. 2 lounges, stor kantine og 5 møderum til henholdsvis 4, 6, 8, 8 og 10 personer. 

Fra det store mødelokale på 4.sal er der et fuldstændig fantastisk panorama over Aarhus – fra Aarhus Ø, med glimt af Mols i baggrunden, henover havnen og op over Frederiksbjerg med det meste af Århus ‘skyline’ i forgrunden.

Du kan udforske Perron endnu mere her.

Hvor: Ny Banegårdsgade 55, 8000 Aarhus C

Inspiration og netværk: Find dit næste kontorfællesskab i Aarhus
The Blue Office

The Blue Office

The Blue Office er et populært kontorfællesskab i Aarhus C. I det nye kontorfællesskabskoncept møder du en mangfoldighed af mennesker og virksomheder, der er ivrige efter både at dele deres viden og opdage nye perspektiver fra dig!

Kontoret har en central beliggenhed i Aarhus ved den tidligere Falck gård. Beliggenheden gør det altid muligt at parkere for både dig og dine kunder eller komme nemt til og fra med bus eller cykel.

Af andre fordele ved at vælge kontorfælleskabet kan nævnes:

  • Lav pris: Blandt Aarhus’ billigste kontorpladser, gør det attraktivt for startups og etablerede virksomheder.
  • Moderne mødelokale: Udstyret med skærme og whiteboards, ideelle til præsentationer og møder.
  • Gratis kaffe/the, kaffemaskine, Børsen avis, opvaskemaskine og mere
  • 24/7 Adgang: Frihed til at arbejde når som helst, med udlevering af nøgler ved indflytning.
  • Ergonomiske Arbejdsstationer: Alle får et hæve-/sænkebord og kontorstol og skærme, der sikrer komfort gennem arbejdsdagen.
  • Nyrenoverede faciliteter: Et friskt, rent og indbydende arbejdsmiljø med højt til loftet og god stemning
  • Virtuel Kontorservice: Mulighed for kun at registrere firmaadressen på en professionel adresse og få post scannet og sendt elektronisk.
  • Stort og stærkt fællesskab: Et miljø, hvor virksomheder og enkeltpersoner deler viden og erfaringer. 
  • Sociale aktiviteter: Fælles mandagstræning i TheGym (unik rabat), Morgenmad, Julefrokost, netværksarrangementer, fælles rejser og hyggelig fredagsbar.

Besøg theblueofice.dk kontorfælleskabet her.

Hvor: The Blue Office, Trindsøvej 6, 1, 8000 Aarhus C

Inspiration og netværk: Find dit næste kontorfællesskab i Aarhus
Kirstinelund

Kirstinelund

Kirstinelund er et dynamisk kontorfællesskab. Her bliver mennesker knyttet sammen og virksomheder drevet fremad.

Du finder over 130 virksomheder i åbne og lukkede kontorer, et konferencecenter med mødelokaler og en café, der tilbyder frokost og lækker forplejning.

Det er også muligt at klare dagens træning i Sundhedshuset kirstinelund eller kigge forbi Gårdens kaffebar, der serverer specialkaffe og lækkert bagværk.

På Kirstinelund bliver du en del af et stærkt virksomhedsfællesskab, hvor synergier på tværs og netværk ikke er noget, der sættes kunstigt i gang. Det er en naturlig del af kulturen og den konstante ”summen” hos kontorfællesskabet i Lystrup, der byder på intet mindre end 16.000 kvadratmeter og syv bygninger.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en personlig rundvisning. Du kan lave en aftale på kundeservice@kirstinelund.nu eller på telefon: 5033 4000.

Du kan læse mere om Kirstinelund her.

Hvor: Kirstinelund, Skæringvej 88, 8520 Lystrup

Del artikel

Andre læser også