Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

FLASK klar med åbningsdatoen – og mere info om konceptet

Af anders@sommersangdigital.dk

De tre initiativtagere bag Aarhus’ første bottle shop, Kenneth Kristensen, Martin Christensen og Mikael Juul Larsen har en klar mission: At få flere mennesker til at drikke mere og bedre øl. Når FLASK slår dørene op den 4. maj er det med en butik  som sætter fokus på den gode oplevelse. Med viden og god service som omdrejningspunkt vil der blive gjort så meget som muligt for at aarhusianerne vil få flere og bedre oplevelser med øl.

 

Smagsprøver – så undgår du fejlkøb

Det handler om at åbne døren til denne her verden for så mange mennesker som muligt, og samtidig sørge for at kunderne laver få fejlkøb, så de får så gode oplevelser som muligt med øllen, udtaler Mikael Juul Larsen. I FLASK-butikken i Nørregade 40 vil der dagligt være smagsprøver som netop skal være med til at hjælpe og guide kunden i den rigtige retning.

 

Altid nyt på hylderne

Med et dynamisk sortiment, der løbende udskiftes, vil der hele tiden være nyt på hylderne, og man vil kunne trække paralleller til modeverdens årlige kollektionsskift. Vi er hele tiden opmærksom på kvalitet og dybde i vores sortiment og vi er også bevidste om vores mission om at få flere til at vælge det gode øl, men vi vil også opdrage aarhusianere til at købe øllene, når de er der, for det er ikke sikkert, at den samme øl kommer igen, fortæller Mikael Juul Larsen.
Fra start vil butikken sørge for at kunderne får mulighed for at komme tættere på producenter og leverandører. Det er planen, at vi fra start vil gøre alt hvad vi kan for at lave arrangementer, hvor kunderne kan komme tættere på producenterne og ad den vej få meget mere interessant viden om disse unikke produkter, udtaler Mikael Juul Larsen.

FLASK

FLASK åbner den 4. maj og på åbningsdagen vil det være muligt at få den fulde oplevelse af det nye ølunivers med smagsprøver og god service.

 

Del artikel

Andre læser også