Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

FLEXA åbner børnemøbel-flagskib i Aarhus: Vil tættere på kunderne

Børnemøbel-virksomheden FLEXA flytter sit hovedsæde fra Hornsyld til Aarhus og åbner samtidig en flagskibsbutik i den historiske ejendom, Bispegården. Åbningen af Danmarks største børnemøbelbutik sker i form af en corona-venlig “soft opening” på onsdag den 6. maj kl. 10.00. 

 

 

FLEXA skulle egentlig have slået dørene op til Danmarks største børnemøbelbutik 1. april. Men på grund af corona blev det udsat til på onsdag den 6. maj, hvor grand opening er blevet til en “soft opening”, der overholder alle myndighedernes retningslinjer for detailhandlen. Soft opening betyder, at butikken holder normalt åben fra på onsdag kl. 10.00 med gode åbningstilbud til børnefamilier, der lukkes ind i moderate antal.

 

Ledte efter nyt domicil i halvandet år

FLEXA har manglet en flagship-store, hvor vi kan folde vores koncept ud i nogle rammer, der minder om børneværelser i et rigtigt hjem. Det tog os halvandet år, før vi fandt den uslebne diamant i form af Bispegården på hjørnet af Sønder Allé og Fredensgade. Her kan vi kombinere butik med børneværelse-stemning i stueetagen og mere end 1.000 kvadratmeter hovedkontor på 1. og 2. sal., siger Carsten Dan Madsen, CEO og medejer af FLEXA.

 

35 FLEXA-medarbejdere er flyttet med hovedkontoret fra Hornsyld til Aarhus, mens cirka 25 medarbejdere bliver på adressen i Hornsyld, hvor virksomheden fortsat har lager og logistik-funktioner.

 

Medarbejdere skal i tæt kontakt med kunder og produkter

Det er vigtigt for os at kunne kombinere flagskibsbutik med kontorarbejdspladser på én og samme lokation. Det er guld værd, at vi fra kontoret kan komme tættere på vores kunder, børnefamilierne, og på vores produkter, iscenesat i deres rette miljø, børneværelset, siger Carsten Dan Madsen.

 

FLEXA sælger sine børnemøbler via cirka 150 franchise-butikker samt i mere end 600 shop-in-shops over hele verden.

 

Moderne børnemøbler i en ejendom fra 1858 

Det er ikke hvilken som helst bygning, FLEXA er flyttet ind i.  , der ligger på hjørnet af Fredensgade og Sønder Allé, er opført i 1858 som såkaldt herrefogedkontor. Det vil sige kontor og privatbolig for den daværende politimester i Aarhus. Siden blev det til bolig og kontor for byens biskop – deraf Bispegården – frem til 1967.

 

 

Fakta om FLEXA

• FLEXA har igennem 45 år specialiseret sig i børnemøbler og interiør, der forener dansk design med de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

• FLEXAs kollektioner er udviklet med fokus på at give børn og unge optimale muligheder for udvikling via søvn, leg og læring, der er nøgleord hos FLEXA.

• Navnet FLEXA henviser til den fleksibilitet, som vores design og produkter tilbyder. FLEXA-konceptet er baseret på idéen om fleksible børnemøbler, der kan tilpasses, efterhånden som barnet vokser.

• FLEXA beskæftiger 350 medarbejdere og sælger sine børnemøbler i 50 lande via 150 franchise-butikker og +600 shop-in-shops hos møbelbutikker som fx ILVA i Danmark.

• 97 pct. af FLEXAs produkter sælges i udlandet. Tyskland er det største marked, Kina det næststørste.

• FLEXA har butikker så eksotiske steder som på Hawaii, i Columbia og i Shanghai.

• Møblerne produceres på egne fabrikker i Estland.