Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Delevenlige lejeboliger: Flyt ind nu og bo gratis indtil sommer

Af Freja Dumont

Leder du efter en ny, lækker lejebolig i Aarhus, hvor du er tæt på både trænings- og indkøbsmuligheder, universitetet, Letbanen og bymidten?

Så skal du tage et kig på HI:LIFE boligerne på Gøteborg Allé 7 i det lækre Christiansbjerg.

Boligerne er perfekte for studerende eller den unge familie, og der er både udsyn, privathed og fællesskab i én samlet pakke.

Udover en skøn lejlighed får du også adgang til en kæmpestor fælles tagterrasse med grønne taghaver, der giver mulighed for hyggelige grillaftener eller afslapning på en solrig sommerdag.

Alt sammen til en overkommelig månedlig husleje som starter fra  8.000 kr/md. Lige nu slipper du endda for at betale husleje de første to måneder.

Fokus på lækre materialer

I HI:LIFE lejeboligerne er der overalt valgt skønne materialer og løsninger, som gør lejlighederne lette at holde – du kan derfor bare læne dig tilbage og slappe af, når du er hjemme.

Dertil er boligerne skabt med omtanke og fokus på intelligent funktionalitet, og meningen er, at du hver dag skal glæde dig over at bo her og nyde den maksimale komfort.

Alt efter hvad dine behov er, kan du vælge mellem 19 forskellige lækre, effektive og delevenlige indretninger der spænder fra 38-131 kvadratmeter.

Alle med dét tilfælles, at du får store værelser, et dejligt køkken-alrum og et moderne badeværelse med egen vaskesøjle, så du slipper for at bruge tid på at slæbe dit vasketøj ned i en kælder, når du skal have vasket dit tøj.

Delevenlige lejeboliger: Flyt ind nu og bo gratis indtil sommer

Hvis du bor i en af stuelejlighederne, har du din egen terrasse, mens de øvrige lejligheder har hyggelige altaner, hvor du kan sidde i aftensolen og nyde et glas rosé.

De ligger alle i ro ind mod gården, hvor flot beplantning, hyggelige siddepladser og en projektørbelyst basketbane danner den perfekte ramme for hyggeligt samvær med dine roomies eller skønne naboer.

Dertil er der naturligvis både en administrator og en vicevært, der er med til at sikre, at alting bare fungerer, ligesom at der er gode og gratis parkeringsmuligheder og kun 2 minutter til Letbanen.

Delevenlige lejeboliger: Flyt ind nu og bo gratis indtil sommer

Her er med andre ord tænkt over, at livet skal lettes – også økonomisk.

HI:LIFE FACTS

  • HI:LIFE har 234 lejligheder
  • Alle lejligheder har vaskemaskine og tørretumbler, køleskab, opvaskemaskine, ovn og glaskeramisk kogeplader
  • Alle lejligheder har trægulve i ask, Invita køkkener og et tremmerum i kælderen
  • Du kan parkere din bil gratis på en af de 73 parkeringspladser, og der er god plads til din cykel
  • Der er dørtelefon ved entredøren
  • Alle opgange har egen elevator

Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere om HI:LIFE lejlighederne lige her.

KONTAKT

For nærmere info om lejlighederne kan du kontakte Sofie fra Norse Property Management på sbs@norsepm.dk eller +45 5455 9051.

Del artikel

Andre læser også