ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyt til Aarhus: En boligadvokat sikrer dig gennemsigtighed i din bolighandel

Af Annoncør

Det er vigtigt, at du er bekendt med alle vilkår og betingelser, når du skriver under på en købsaftale. Dette gør sig særligt gældende i de områder, hvor der er rift om boligerne. En boligadvokat vil kunne hjælpe dig med at opnå gennemsigtighed i bolighandlen.

Før du skriver under på en købsaftale, er det vigtigt, at du er i stand til at forstå indholdet af denne samt de tilhørende dokumenter. Disse er ofte udformet i et juridisk sprog, som kan være vanskeligt at forstå, hvis du ikke er fagperson.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nemadvokat 

Derfor er det praktisk at have en boligadvokat i Aarhus med på sidelinjen, før du skriver under på købsaftalen. På den måde er du sikret gennemsigtighed, da advokaten hjælper dig med at synliggøre de vilkår, forbehold og mangler, du bør være opmærksom på.

Få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du behøver ikke nødvendigvis at have fundet en boligadvokat, før du skriver under på købsaftalen. Hvis du vil sikre dig, at du kan udgå af aftalen, hvis der er væsentlige betingelser, du ikke kan acceptere, bør du dog få indskrevet et advokatforbehold.

Med advokatforbeholdet kan du skrive under på købsaftalen, hvorefter den bliver gennemgået af din boligadvokat. Hvis vedkommende finder fejl og mangler eller vilkår, du ikke bør acceptere, kan du derfor bede om at få rettet disse, før købsaftalen er bindende.

Lad boligadvokaten varetage hele processen

Du kan også vælge at gøre brug af boligadvokaten allerede fra den indledende boligsøgning. I så fald vil vedkommende hjælpe dig med at finde relevante boliger, som lever op til de ønsker og krav du har.

Herudover vil din boligadvokat varetage al korrespondance med mægler og bank, så du ikke selv skal stå for det. Det giver dig de mest optimale betingelser for at acceptere en bolighandel, der tjener til din fordel.

Du bør altid forhandle om pris og vilkår

Når du investerer i fast ejendom, er det altid en god idé at forsøge at forhandle dig til bedre priser og vilkår. Hvis ikke du gør det, risikerer du, at du køber boligen til en pris, som er over det, du ellers ville kunne have endt med at give for den.

I dén forbindelse kan det være praktisk at lade din boligadvokat stå for forhandlingerne, da det vil sikre dig de bedste betingelser. En boligadvokat med et indgående kendskab til boligmarkedet i Aarhus, vil være bedre i stand til at stå for forhandlingerne, da vedkommende ikke har følelser i spil.

 

Del artikel