Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Folkeklubben: Attraktiv live-oplevelse sælger hurtigt ud i Musikhuset

Det populære band Folkeklubben fylder Rytmisk sal i Musikhuset. Århusianerne er så vilde efter de poetiske rockdrenge, at både den kommende koncert og en ekstra koncert i marts er udsolgt.

 

Folkeklubben er en yderst eftertragtet ”klub” og et af landets mest populære og travle livebands. Bandets januarkoncert i Musikhuset blev hurtigt udsolgt, og tirsdag røg de sidste billetter til ekstrakoncerten i marts så over disken. Dermed giver trioen to udsolgte koncerter i Musikhusets Rytmisk sal i løbet af årets første måneder.

 

Stærk live-oplevelse

Netop som live-oplevelse er Folkeklubben kendt for at levere et stærkt udtryk og gøre stort indtryk. Forsanger Kjartan Arngrim mener bestemt ikke, at det perfekte er at foretrække, og befinder sig bedst i situationer med overraskelser, improvisation og liv – præcis som vi ser det i live-øjeblikket. For Kjartan Arngrim bliver koncerterne i Musikhuset desuden noget særligt, fordi sangeren er vokset op i Århus.

Anmelderroste sange

Bandet har været i gang med at lave helt ny musik siden de sidst optrådte i Musikhuset. Derfor tager de flere nye numre med til de kommende koncerter i Musikhuset. Her kan publikum se frem til at opleve sange fra det anmelderroste album Sort tulipan, der beskæftiger sig med eksistentielle og dybsindige temaer.

Læs mere her

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

FOLKEKLUBBEN – MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, LØR. 26. JANUAR OG TOR. 21. MARTS

BILLETPRISER – 275 KRONER

KØB BILLET HER: