ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tangkrogen i Aarhus: Food Festival samler Danmark til én stor madfest

Den 7.-9. september bliver Tangkrogen i Aarhus forvandlet til én stor madfest, når Food Festival 2018 løber af stablen. I år bliver festivalen mere sprudlende, velsmagende og ikke mindst mere børnevenlig end nogensinde før.  

 

Det kommer til at syde og boble ved Tangkrogen I Aarhus d. 7. – 9. september. For syvende gang løber Nordens største madfestival af stablen, og gæsterne kan i år blandt andet glæde sig til at gå på opdagelse i et helt nyt madområde kaldet Gourmethjørnet, indvie børnene i den sprudlende madverden, når Arla Food Fest kommer til Aarhus eller nyde de hundredvis af andre nye madoplevelser, der venter på at blive indtaget ved Tangkrogens 45.000 m2  store festivalplads.

Tangkrogen i Aarhus: Food Festival samler Danmark til én stor madfest

Man kan blandt andet tage til Timm Vladimirs gratis tatar-workshop, hvor man lærer at lave den ultimative version af den populære ret, være med til at finde den bedste hotdog i Danmark, når nogle af landets bedste Michelin-kokke dyster i den populære konkurrence DM i Hotdog eller gå på opdagelse i de mere end 13 forskellige områder, der udgør festivalens hjerte.

Tangkrogen i Aarhus: Food Festival samler Danmark til én stor madfest

”Vi kommer til at samle hele Maddanmark til én stor madfest. Mere end 300 af Danmarks absolut bedste madfolk for at være præcis. De er klar til at gøre folk klogere på alt lige fra gin til surdej. En tur på Food Festival kommer i år til at være som at tage på safari rundt i det Maddanmark, der aldrig har været mere appetitvækkende. Mit mål er at folk skal gå mætte hjem, men med en masse appetit på mere,” siger Anna Lund, festivaldirektør hos Food Festival.

 

En masse nye oplevelser og et nyt område

Som noget helt nyt i år præsenterer vi Gourmethjørnet. Her kan man slå sig ned under de smukke sejl og nyde et lækkert måltid lavet af nogle af Aarhus bedste restauranter. Det er nemlig lokale helte, som Ferdinand, Dauphine, Kähler Spisesalon og Madklubben Aarhus, der vil kreere måltider til kun 100 kr. under hele festivalen. Fredag aften inviterer de så til langbordsmiddag, hvor man for 250 kr. kan købe sig plads ved restauranternes borde og så ellers nyde et udsøgt måltid med ens nærmeste med Aarhus Bugten som kulisse. ‘Food Festivals Ultimative Aarhus Middag’ hedder begivenheden.

 

”Det bliver magisk. Med fire af byens bedste spisesteder i hus, flot opdækkede langborde, et jazz band, og en bar, der aldrig løber tør, er jeg sikker på, at det bliver årets gastronomiske folkefest, som sætter en streg under, at Food Festival har udviklet sig til at blive Festugens største, særskilte event,” fortæller Anna Lund.

 

Masser af madoplevelser til børn

De madnysgerrige børn og unge går også en spændende Food Festival i møde. Arla Food Fest – der sidste år samlede 10.000 mennesker i Kongens Have i København – får nemlig sit helt eget område på Food Festival. Det betyder, at festivalen bliver fyldt til randen med oplevelser, der vækker børn og unges nysgerrighed på mad. Her kan man involvere sig i en lang række aktiviteter, der udfordrer smagsløgene med overraskelser, imens populære kunstnere underholder på scenen og sætter lydkulissen.

 

Der vil under hele festivalen også være et væld af workshops, man kan deltage i. Her vil man blive guidet af de førende eksperter indenfor mad og drikkevarer, som ser frem til at dele deres erfaring og viden med dig.

Tangkrogen i Aarhus: Food Festival samler Danmark til én stor madfest

”Hos Food Festival insisterer vi på at skabe rammerne for ny læring og give vores gæster muligheden for at blive endnu klogere på det gastronomiske felt. Vi ønsker at arrangere workshops for alle – på alle niveauer og for alle aldre, og derfor skal du ikke være en mester i et køkken for at kunne deltage. Gåpåmod og godt humør er rigeligt,” slutter Anna Lund.

Tangkrogen i Aarhus: Food Festival samler Danmark til én stor madfest

Del artikel