Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Food Walk: Bliv guidet til lækkerier på en gåtur gennem byen

Af anders@sommersangdigital.dk

Med en to- eller firetimers Food Walk får man snust til nogle af Aarhus’ lækreste sager

Hvad er skidt, og hvad er kanel på madfronten i Aarhus? Der er mange, som kæmper om ens opmærksomhed, men hvad skal man vælge?

Det prøver Food Walk at give et bud på.

“Vi laver guidede madture i Aarhus, hvor vi prøver at komme lidt rundt i periferien af centrum. Man får lov at smage varerne fra forskellige steder i byen, og samtidig får man en masse gode historier med sig. Man kommer lige lidt tættere på dem, som står i køkkenerne,” forklarer manden bag Food Walk, David Zacharias Nielsen fra Kongsvang.

Han er selv uddannet kok og studerer nu oplevelsesøkonomi, så han har erfaring at trække på, når de forskellige steder skal udvælges. “Formålet med Food Walk er at fremme den gastronomiske turisme i Aarhus og give folk en god oplevelse i byen.

 

Man kommer vidt omkring

De guidede madture kommer i en to- eller firetimers variation og foregår hver onsdag og lørdag. På turene kommer man godt rundt i byen – henholdsvis to eller fire kilometer.

Food Walk: Bliv guidet til lækkerier på en gåtur gennem byen

Den fire timer lange vandring har start på markedet på Ingerslev Boulevard klokken 10. Her begynder smageriet med et besøg hos B.T. Ost og Kolind Slagteren, før turen går til Sårt, Godsbanen og F-Høj, hvor man smager Vendia Bryghus’ øl. Endelig slutter man hos Great Coffee efterfulgt af et besøg hos Summerbird. På totimers madturen, som begynder klokken 14.30, kommer man på Great Coffee, F-Høj, Haute Friture, Summerbird og man smager på øl fra Aarhus Bryghus.

Food Walk: Bliv guidet til lækkerier på en gåtur gennem byen

Smagningerne kan variere en lille smule. Turene koster henholdsvis 399 og 699 kroner.

Del artikel

Andre læser også