ANNONCE
Fra Spanien til hele verden: Kendt restaurant ændrer navn og koncept
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra Spanien til hele verden: Kendt restaurant ændrer navn og koncept

Af Freja Dumont

Er du også gået forbi M.P. Bruunsgade 22 og tænkt: Er L’Cobert de CANblau lukket? Så er det ikke tilfældet.

I hvertfald ikke helt. Restauranten har dog ændret navn og koncept.

I dag hedder stedet Baggården22, og hvor menuen før kredsede om det spanske køkken, byder Baggården22 nu på delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden.

Nyt navn – gammelt hold

Heldigvis forbliver passionen for god og ærlig mad i restauranten, for teamet bag er uforandret.

Baggården22 ejes stadig af Ane Stürup, Troels Riisbrich Underlien og Marc Bjørn, som også er køkkenchef og bestyrer, ligesom han var hos L’Cobert de CANBLAU.

"Vi elsker at have gæster lige så meget, som vi elsker mad. Derfor ser vi det, som vores fornemmeste opgave, at skabe en nærværende, og uformel stemning, hvor der er plads til at nyde et godt måltid sammen i ro og mag.

Vi vil være en urban baggård, hvor mennesker mødes over samtale, mad og drikke i en åbenhjertig og afslappet atmosfære.

Alle råvarer er nøje udvalgte og sammensat for at frembringe den mest optimale smag i hver enkelt ret," siger Marc Bjørn.

Indtil videre kan du stadig finde spanske tapasfavoritter som 'jamon serrano' og 'patatas bravas' på menukortet, men i løbet af den kommende tid vil der stille og roligt snige sig nye retter ind fra hele verden.

Del artikel