ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Frederiks Allé: Nyt libanesisk spisehus åbner den 1. marts

Af Line Ingwar Karlsen

Etnisk mad hitter i Aarhus. Nu er Al Arz – det libanesiske spisehus kommet på banen. En ny libanesisk restaurant med et nordisk twist åbner i Frederiks Allé den 1. marts klokken 11.30.  

 

Libanon er kendt for sine mange små retter, som man deler ved bordet, med andre ord, deleretter. Det er netop det koncept, Al Arz vil lave, og delemad er naturligt at lave, hvis man har rødder i Libanon. Og det har ejeren af Al Arz, Mohamed Akkawi. Han er selv køkkenchef.

 

Startede som opvasker

Mohamed Akkawi har arbejdet i lokalerne i Frederiks Allé, siden han var 14 år. Han startede som opvasker, men blev sendt ind i køkkenet som medhjælper, da han var 16 år. Her blev han forelsket i madlavningen og kokkegerningen. Derfor sprang han direkte ind på kokkeuddannelsen, da først givne mulighed bød sig. Det har altid været Mohamed Akkawi store drøm at eje sin egen restaurant og ikke mindst de lokaler, hvor han startede sit arbejdsliv. Pludselig tilbød den tidligere ejer, at han kunne overtage restauranten, Al Meza. Al Meza lavede middelhavsmad med et nordisk twist, men den nye ejer vil noget andet.

 

Kærligheden til libanesisk mad

Nu vil Mohamed Akkawi udleve sin helt store drøm, nemlig at åbne sit eget spisested eller restaurant med sit eget præg på mad, nemlig libanesisk mad. Det ligger i blodet på køkkenchefen, da hans rødder selv stammer fra Libanon. Mange år med drømmetænkning bliver nu til virkelighed med Al Arz. Formålet er at servere mad med smagen af Libanon, og yde den bedste service, så vi kan give kunderne et indblik i det fantastiske land. Men smagen er ikke kun det essentielle. Vores udsmykning er nemlig personligt udvalgt, og det meste er håndskåret fra Libanon, hvilket gør lokalet mere autentisk.

Frederiks Allé: Nyt libanesisk spisehus åbner den 1. marts
Det er i de tidligere Al Meza lokaler at det libanesiske spisehus åbner

 

Al Arz – det libanesiske spisehus leverer gerne mad ud af huset til arrangementer og har også takeaway-menuer.

 

15% rabat på regningen

De tre første åbningsdage er der rabat på mad og drikke. Al Arz – det libanesiske spisehus tilbyder 15% rabat på hele regningen til alle gæster d. 1., 2. og 3. marts.

 

Al Arz – det libanesiske spisehus

Frederiks Allé 59
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 19 51 46
Mail: kontakt@alarz.dk

Book bord her: 

 

 

Del artikel