Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fuglsøcentret: Pernille Rosendahl indtager scenen med nyt og gammelt   

Af Pernille Søborg

Lørdag den 1. august får Fuglsøcentret besøg af en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere i Danmark, der står bag en perlerække af pophits. Pernille Rosendahl er navnet. Koncerten varer 1 x 70 minutter og kan købes som pakke eller bare som koncertbillet.

 

Fra Swan Lee til solo

I starten af årtusindeskiftet lærte danskerne Pernille Rosendahl at  kende. Dengang var det med indiepop-orkestret Swan Lee, der satte sig solidt på popmusikken herhjemme. I dag står hun bag flere hundrede tusinde solgte album som solo og i forskellige konstellationer og et koncertvirke, som kun er overgået af få andre danske artister af samme kaliber.

 

“Toppen af poppen”

Pernille Rosendahl var aktuel i musikprogrammet ”Toppen af Poppen”, 2018 og høstede de danske TV-seeres anerkendelse og kærlighed for hendes optrædener og fortolkninger af de øvrige deltageres sange.

 

Sangerinden fra flere vinkler

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig. Koncerten byder på hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen”.

 

Middagen er klokken 17.30, og koncerten starter klokken 20.00. Dørene åbnes klokken 19.30. Prisen starter ved 320 kroner. 

 

Køb billet her

 

Hotel Fuglsøcentret

Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 
Telefon: 86 35 13 55
Hjemmeside: 

Fuglsøcentret: Pernille Rosendahl indtager scenen med nyt og gammelt   

Del artikel

Andre læser også