Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ginfestival i Salling: en fest for alle der elsker gin

Salling sætter fokus på gin, når der onsdag for første gang afholdes Ginfestival i Sallings eksklusive supermarked, Salling Super. Arrangementet foregår onsdag den 16. august fra kl. 13.00 til kl. 18.00.

 

Er du vild med gin, er det her arrangement helt sikkert noget for dig. Stormagasinet Salling afholder nemlig en Ginfestival på onsdag, hvor det fra 13.00 til 18.00 kun handler om gin.

 

Til ginfestivalen i Salling bliver der serveret smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører. Flere af ginspecialisterne vil være til stede på dagen, hvor de deler ud af deres gin-viden og fortæller om den fascinerende historie bag de forskellige gin.

 

Bredt udvalg

Med til Ginfestivalen kommer leverandørerne bag Brockmans gin, Nsl. Snapse gin, Buldog gin, Nordisk gin, Herman gin, Herbie gin, Gin mare, Hernö gin, Ferdinans gin, Brecon gin, Foxenton gin, Pernod Richard, Monkey 47, Garanium gin og mange flere. Salling Super er et oplagt sted at lede efter den perfekte gin. Stormagasinet har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Salling Super har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

I Salling har vi i løbet af de seneste år oplevet en stigende interesse for gin. Derfor har vi øget vores sortiment, og nu vil vi gerne invitere alle, der interesserer sig for gin til en helt speciel dag med fokus på gin. Både for dem, der allerede har en stor viden om gin, og dem, som bare ønsker at blive klogere, siger Lars Skaaning, der er afdelingsleder i Salling Super.

 

Sådan får du adgang 

For at få adgang til arrangementet og alle goderne skal du købe et Palace-glas (32 cl) fra Luigi Bormioli, som i dagens anledning blot koster 50 kr. – og glasset får du med hjem igen bagefter.