God stil: Eleverne overtager Restaurant Komfur – dog kun for en aften
Torsdag den 21. november sender Restaurant Komfur deres faglærte og erfarne medarbejdere hjem. Grunden er, at restauranten denne aften vil styres af Komfurets kokke- og tjenerelever.
Danske egnsretter – som de vil se ud i dag
Køkkenchefen har sat eleverne på prøve og bedt dem lave en menu ud fra egnsretter, og den skal så derefter parres med en vinmenu, som tjenereleverne står for.
Egnsretterne kommer fra hele Danmark, og det kan jo være, I kan genkende nogle. Kokkeeleverne laver selvfølgelig deres helt eget take på, hvordan egnsretterne skal være. De vigtigste ingredienser i “klassikerne” er de samme, men vi vil opleve dem på en anden måde i elevernes nyfortolkninger.
Elevaftnerne går derfor ud på at udfordre Komfurs kokke- og tjenerelever, så de ved, hvordan den ”virkelige” verden kommer til at blive, når de på et tidspunkt er færdiguddannet og skal videre ud i livet.
Menuen består af 3 retter og koster 250 kroner.
Snacks
Bakskuld
Røgeost
Mini smørrebrød
***
Forret
Sol over Gudhjem som salat
med confiteret æggeblomme
***
Hovedret
Ølben
Serveret med Sønderjysk grønlangkål, brunede kartofler, syltede rødbeder & sennep
***
Dessert
Sportskage a la Komfur
***
Petit four
Hindbærsnitte
Runder med brunner
Kajkage
Vinmenuen består af 3 glas og koster 250 kroner.
Vil I være med til at smage de unge kokkeelevers mad torsdag den 21. november, så kan der bestilles bord her:
Du kan se vores anmeldelse af en elevaften på MellemRum her: