Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godsbanen tager næste skridt: Byhuse, grønne tage og åbne stueetager med erhverv er på vej 

Aarhus Byråd har valgt det projekt, der skal opføres på arealet  mellem Æggepakkeriet og Godsbanens værksteder. Med sine åbne stueetager indbyder projektet små erhvervsdrivende til at slå sig ned og være med til at skabe en bydel fuld af liv. 

 

Godsbanen er i rivende udvikling, og nu tager Aarhus’ kreative bydel næste skridt med færdiggørelse af områdets nordlige del. Byrådets godkendte i går salget af byggefeltet mellem Æggepakkeriet og Godsbanens værksteder til KPC Ejendomsudvikling A/S. 

Godsbanen tager næste skridt: Byhuse, grønne tage og åbne stueetager med erhverv er på vej 

Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek håber, at de åbne stueetagerne ud mod Kjeld Tolstrups Gade bliver fyldt  med små erhvervsdrivende som kan bidrage til det kreative miljø i området. 

 

En bydel fuld af liv 

Byrådets beslutning er resultatet af et offentligt udbud, hvor KPC Ejendomsudvikling A/S har budt ind med et projekt tegnet af Årstiderne Arkitekter A/S. Projektet spiller ind i udviklingsplanens strategi med at ska- bes en karakterfuld og livlig bydel. 

 

”Vi glæder os til at realisere vores projekt på dette ualmindeligt spændende og centrale sted i Aarhus, hvor vi kommer til at bidrage meget fint til mangfoldigheden i området. Projektets byhuse vil utvivlsomt tiltrække familien med børn, der ønsker den bynære beliggenhed. Lejlighederne vil tiltrække det yngre publikum herunder studerende. Og så tror vi på, at de mindre erhvervslokaler i stueplan vil blive et aktiv for området,” siger KPC’s udviklingsdirektør, Henrik Hoffmann. 

 

Når byggetilladelsen er på plads, kan KPC Ejendomsudvikling A/S sætte skovlen i jorden og gå i gang med projektet.