Gourmet hotdog – facelift til en Gøl-pølse med peber og langt fra gourmet!

To gourmet hotdog er der at vælge mellem i den lille Gøl pølsevogn ved Sølundindgangen. En Sour dog med pølse, brød, en lille håndfuld sauerkraut, amerikansk sennep og 4-5 stykker salatagurker. Den anden var en Crispy curry med pølse, brød, tysk karry ketchup, et drys ekstra karry, 4-5 stykker chips og lidt brøndkarse på toppen.
Prisen var 40 kroner per styk, hvilket var i overkanten. Hotdoggene blev serveret i en papholder, der var stabil, og det var intet problem at styre den lille hotdog. Der var god kødsmag i pølserne. De var fra Gøl og krydret med peber. Umiddelbart ikke overraskende, men pebersmagen var lidt mere gennemtrængende her. Brødet var fra Påskebrød og smagte nu som sådan noget gør. Lidt tamt!
Gourmet er et voldsomt og misvisende ord at bruge om Påskebrød. Den amerikanske sennep var nok det nye her, plus lidt sauerkraut. Ellers var resten på den jævne. Gourmet hotdog er de ikke i vores bog. Kønne at se på var de heller ikke. Måske skulle der arbejdes lidt med det visuelle.
De var fine nok som en lille hurtig snack mellem koncerterne, intet andet!