Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En feministisk etagekomedie – GRAB THEM BY THE PUSSY

Af Pernille Søborg

Teatret Svalegangen åbner endnu engang dørene til maskinrummet den 2. maj til sæsonens anden sidste reading. Denne gang er det dramatiker Jeanette Munzerts manuskript GRAB THEM BY THE PUSSY, der i øvrigt bliver til en fuldblodsproduktion på Teatret Svalegangen i 2018. Publikum kan se frem til en rå og ufærdig men også intens, direkte og nærværende reading. Efter kun fire timers forberedelse inviteres publikum med ind i teatrets maskinrum i et dristigt forsøg på at inkludere netop deres mening på scenen.

De mange feminismer 

De er her, der og alle vegne. Fra selverklærede friblødere til twerk queens, der sammen med socialister, optimister, humanister, idealister og kapitalister kalder sig for de nye feminister. Men hvordan finder man vej i de mange feminismer, der på tværs af køn, social klasse, seksuel orientering og etnicitet gør krav på lige stilling? En lille opgang sætter nu ansigter på den mange facetterede bevægelse.

GRAB THEM BY THE PUSSY

Astrid og Mikkel bor på 2. sal. Han vil gerne have børn, men Astrid er sikker på, at det vil kollapse hendes karriere og alt det, hun har knoklet for. Sally arbejder i advokatfirmaet i stuen, og bor på 1. sal med kæresten Tina. Tina drømmer også om et barn. De mangler bare manden med klatten, og Tina mener, det er bedst, at hun agerer faren og Sally moren. Men hvad vil Sally egentlig, og hvad er det, der drager hende ved bordellet i kælderen?

Blondien øverst oppe 

GRAB THEM BY THE PUSSY er en humortung etagekomedie, der fletter en opgang sammen for at se på de følelser, ligheder og uligheder, som forbinder beboerne. Og så er der i øvrigt hende på øverste etage. Hende med de fyldige læber og den perfekte talje på 40,2 cm. Hendes lyserøde lejlighed dufter af syntetisk jordbær, og hun ved, hvad det vil sige at være kvinde. Men hvem bestemmer det? Feminisme er for alle, og nu ringer vi på dørene i opgangen for at blive klogere på bevægelsen, alle taler om.

Munzert er uddannet dramatiker fra Den Danske Scenekunstskole i 2016. Hun arbejder ofte med tematikker, som har et samfundspolitisk aspekt, krydret med absurditet, humor og genkendelige menneskeskæbner.

Fakta 

READING 9 ”GRAB THEM BY THE PUSSY”

MEDVIRKENDE RIE NØRGAARD, ERIK VIINBERG, MAJA JUHLIN, MAGNUS BRUUN OG METTE GREGERSEN TEKST JEANETTE MUNZERT

INSTRUKTION RASMUS ASK

FACILITATOR NANNA GRAUGÅRD JESSEN

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN

FOTO CZOO / MORTEN FAUERBY

PRIS 50 KR. INKL. GEBYRER

TLF. 86 13 88 66

Del artikel

Andre læser også