Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Grandma’s Wraps – en flad omgang mexicansk

Af Pernille Søborg

Grandma’s Wraps er en hyggeligt udseende lille madvogn, der ligger i Dutch Corner tæt ved Sheerwood. Grandma’s Wraps, som navnet antyder, sælges der wraps i biksen, og der er i alt tre varianter – humus, tun og mexican.

Grandma’s Wraps

Vi beslutter os hurtigt for at prøve den mexicanske, og går derfor op for at bestille. Betjeningen er hurtig og venlig, og vi står med vores wrap i hånden blot få minutter efter. I dette tilfælde virker det imidlertid som om, at der med fordel kunne være brugt en anelse længere tid på tilberedningen…

 

Umiddelbart burde det smage godt

Indholdet i wrappen består af kød, squash, peberfrugt, kidney bønner, salat og majs. Det hele toppes af med ost og hvidløgsdressing. Når man tager første bid af pandekagen, er det en noget flad fornemmelse, der melder sig. Det eneste, man sætter tænderne i, er pandekage, og ikke en specielt lækker én af slagsen. En helt normal, standard vakuumpakket hvid tortilla, som man kan købe i ethvert supermarkede.

Grandma’s Wraps er ikke overvældende god

Mexico elsker iceberg

Fyldet har forputtet sig til længere nede i wrappen, og man skal derfor et par bidder ned, før man når det. Heller ikke her imponerer retten. Der er en klar overvægt af icebergsalat, hvorimod det er noget småt med resten af grøntsagerne. Både bønner, squash og peberfrugt er stegt sammen med kødet, men det er ikke meget, vi ser til nogle af de tre grøntsager.

 

Intet med Mexico at gøre

Hvis kødet udgjorde en kæmpe smagsoplevelse, så kunne det nok have reddet meget, men det er desværre ikke tilfældet. Der er tale om oksekød stegt med krydderier og ovennævnte grøntsager, men krydringen er desværre slået helt fejl. Faktisk er det svært at smage, at der overhovedet er puttet krydderier i, og det er i hvert fald meget langt fra, hvad man normalt forbinder med mexicansk. Hvis man vil tilføje bare en anelse smag til pandekagen, kan det derfor varmt anbefales at takke ja til at få jalapeños i. Retten kan erhverves til 55 kroner, og den kan indtages ved borde og bænke foran vognen.

En tam omgang hos Grandma’s Wraps

Vurdering

Det samlede indtryk er temmelig skuffende. Der er tale om en middelmådig pandekage med intetsigende fyld. Dertil kommer, at der desuden er alt for lidt af sidstnævnte, hvorfor det alt i alt er en meget flad mexicansk oplevelse. Selvom prisen ikke er særlig høj, så bliver vurderingen derfor, at pengene kan bruges bedre andetsteds.

 

Del artikel

Andre læser også