Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halloween i Friheden: Efterårsferien bliver fyldt med gys & gru

Af Pernille Søborg

Man kan opleve vaskeægte uhygge i Friheden, når forlystelsesparken for 13. år i træk byder velkommen til Halloween i Friheden i efterårsferien. Både om dagen og aftenen er parken fyldt med fantastiske oplevelser for hele familien – fra græskarudskæring og magiske lyssætninger til et interaktivt horrormysterium, hvor Pjerrot indtager rollen som øksemorder.

 

I efterårsferien er intet som det plejer i Tivoli Friheden. Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser og uhyggelige zombier. Halloween i Friheden åbner 10. oktober, og har hver dag åbent helt til kl. 21.00.

 

Halloween i Friheden: Efterårsferien bliver fyldt med gys & gru

 

Om dagen kan man nyde de mange smukke græskarudstillinger og desuden opleve forskellige familievenlige arrangementer:

 

  • Græskarudskæring: For børn og barnlige sjæle i alle aldre. Her får man mulighed for at lave sit eget uhyggelige græskar – skal det være uhyggeligt og skræmmende at se på, eller vil du hellere lave et, der er fint og smukt?

 

  • Lagkagekoncert med Rosa fra Rouladegade: Hver dag kl. 14 og 14:30 giver Ramasjangs elskede værtinde lagkagekoncert på Friluftscenen. Alle inviteres til at smøre danseskoene med flødeskum og gøre sig klar til at synge, bage og tromme, når Rosa fra Rouladegade sætter strøm til piskeriset og pisker en ægte feststemning op.

 

Halloween i Friheden: Efterårsferien bliver fyldt med gys & gru

 

Når mørket falder på, forvandles efterårshyggen imidlertid til uhyggelige skikkelser og skrækindjagende genfærd, der sender kuldegys ned af ryggen. Levende statister vil færdes rundt i parken, og der er skabt to særlige forlystelser til anledningen:

 

  • Det hjemsøgte hotel: Horroreksperterne fra Dystopia Entertainment står bag denne nye rædselsvækkende Halloween-forlystelse, hvor Pjerrot indtager rollen som øksemorder. Restauranten Spiseriet omdannes til en horrorlabyrint af skræmmende rum med uhyggelige skuespillere i kostume og special effects-makeup – med dertil specialdesignet lyd, lys og effekter, der sikrer en intens horroroplevelse ud over det sædvanlige. Grundet skræmmende og forstyrrende elementer er aldersgrænsen 12 år eller ifølge med voksen.

 

  • Delusions-FABRIKKEN: Dystopia Entertainment står også bag dette hurlumhejhus af horror og skræk, hvor uhyggelige karnevalsartister jagter gæsterne gennem en serie af vanvittige rum. Vægge og gulve føles levende, og de vilde lyde og lys gør det svært at fokusere. Intet er, som det ser ud på Delusions-FABRIKKEN, hvor der for alvor bliver vendt op og ned på, hvad der er sjovt, hvad der er skræmmende, og hvad der giver mening. Frarådes børn under 12 år.

 

Den 14. oktober er desuden en særlig vennedag. Hvis Halloween i Friheden er for uhyggelig at tage til uden en god ven på armen, kan man denne dag invitere en ven med i Friheden på sit sæsonkort (kræver Platin, Deluxe, Studie eller Senior). Vennen får på dagen gratis entré, når vedkommende følges med sæsonkortholderen, og der kan købes turbånd til en særpris på 89 kr.

 

Halloween i Friheden: Efterårsferien bliver fyldt med gys & gru

 

Halloween i Friheden finder sted fra den 10. til den 18. oktober.

Læs mere påwww.friheden.dk.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også