Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Haute Friture er lukket: Kendt isbar og café åbner i lokalerne

Af Line Ingwar Karlsen

Den kendte grillbar, Haute Friture, er lukket. Desværre. De havde i flere år stor succes med deres prisvenlige mad. Især deres dogs var hypet. Efter en relativ kort overdragelse, så er det en kendsgerning, at OLUFs åbner café i Latinerkvarteret

Ejeren, Alexander Baden, er en mand med erfaring. Han var med til at starte OLUFs Is op på Østerbro i København, og senere i Aarhus Central Food Market. Her lukker isboden, og den flytter til større lokaler i Latinerkvarteret. OLUFs er kendt for deres frisklavede italienske ispinde, som på kort tid er blevet et kæmpehit.

 

Kaffe, varm chokolade, is og vafler

Der bliver is hele året rundt. Men der kommer også varme vafler. Priserne vil generelt være studentervenlige, selvom det kun er de bedste råvarer, som bruges hos OLUFs. De varme vafler bliver i forskellige variationer. Ikke kun de belgiske vi kender, men der kommer også Bubble Waffles, som mig bekendt ikke findes ret mange steder i Aarhus. Isen bliver både som ispinde, men også som iskager.

 

Åbner først i december

Hele forretningen bliver bygget om. Håndværkerne er i gang. Der bliver en 14 til 16 siddepladser. Det bliver et åbent køkken. Et åbent værksted kan man godt kalde det. Isen bliver lavet efter sæsonen. Op til nytår laver vi champagneis, som både kan købes i caféen, og man kan købe dem med hjem til nytår.

Haute Friture er lukket: Kendt isbar og café åbner i lokalerne

OLUFs – Café og Isbar

Graven 16
8000 Aarhus C
Website; 

 

Del artikel

Andre læser også