Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

HEADROOM – Restaurant Spiselauget og Kulturentreprenørerne i unikt samarbejde

Under Aarhus Festuge 2017 kan du i den nye bydel Aarhus K, opleve et arrangement lidt ud over det sædvanlige. Arrangementet hedder HeadRoom og er et resultat af et tæt samarbejde mellem Restaurant Spiselauget og Kulturentreprenørerne, som foregår i kulturgården på Godsbanens arealer.

 

Arrangementet kommer til at byde på forskellige oplevelser inden for kunst, musik og artist-talks og er et forsøg på at skabe et kunstnerisk rum, hvor der er plads til kreativitet og læring. HeadRoom skal også være et frirum, hvor man på den hjemmebyggede terrasse og de hjemmebyggede pallemøbler kan opleve artisterne og foredragsholderne helt tæt på.

 

HeadRoom var fra starten et forsøg på at lave et nyt koncept, hvor der både skulle være plads til at opleve og lære noget, men også at danne en oase hvor der skulle være plads til at slappe af og give frit spil til at tænke og modtage kreativitet.

HeadRoom

Kulturentreprenørerne udtaler selv, at de forventer en syv dags oplevelse, hvor der er plads til fejring af ny læring og mulighed for inspiration. Dette kommer til at ske igennem de forskellige kulturelle tiltag, som man frit kan være en del af ude i den hyggelige gårdhave. ”Idéen bag HeadRoom startede med, at vi gerne ville lave noget andet end bare musik. Ikke kun en fed fest, men også nogle fede aktiviteter, hvor man kan få en masse inspiration.” fortæller Anna Margrethe Andersen, som er en af uddannelseslederne for Kulturentreprenørerne.

Kulturgården vil i løbet af ugen blive besøgt af forskellige artister og foredragsholdere, hvor du blandt andet kan opleve Karl William, Raske Penge, Fryd Frydendahl, Mc Einar & KunTakt, Mads Bjørn, Uffe Steen, Dirt White, XPRS og San Pedro. Gården byder også på hygge og mangfoldighed, hvor der er plads til forskellighed og hvis det lyster kan du komme forbi og få en ny ven over et spil velgørenhedsbanko eller tage et spil skak med en kammerat.

 

Bridging

Festugens tema er i år og de kommende år ”Bridging”. Dette tema har dannet baggrund for HeadRooms opstart. Der er på Godsbanen mange forskellige aktører, og der er nu blevet bygget en bro mellem Spiselauget og kulturentreprenørerne på baggrund af samarbejdet ved dette arrangement. At bygge broer kan være med til at skabe mere overskud og inspiration og langsigtet kan broerne blive længere og skabe nye veje. Temaet bridging har blandt andet været med til at skabe arrangementet HeadRoom.

 

Her mødes mad, kultur og mennesker

Spiselauget er et åbent og folkeligt spisehus på Godsbanen hvor mad, kultur og mennesker mødes. Restauranten stiller alle dage op med kolde forfriskninger i en udendørs bar under arrangementet, og du er inviteret. Kom forbi fra d. 25. august til d. 2. september – der vil være højt til himlen og masser af HeadRoom. HeadRoom finder sted nede i kulturgården mellem Godsbanens hovedbygning og Restaurant Spiselauget. Alle er velkomne og arrangementet er fuldkommen gratis.

 

Tjek arrangementet ud på fb her: