Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Højbjerg: Mr. mums og Tommy Telt inviterer aarhusianerne til festlig forårsreception

Fra venstre Mathias Bendix Christensen, Tommy Telt og René Pedersen på pladsen foran butikken i Højbjerg i Aarhus, hvor forårsreceptionen finder sted.
Fra venstre Mathias Bendix Christensen, Tommy Telt og René Pedersen på pladsen foran butikken i Højbjerg i Aarhus, hvor forårsreceptionen finder sted.

Når mr. mums og Tommy Telt lørdag den 13. april inviterer til forårsreception fra klokken 11.00 – 20.00 foran mr. mums butikken i Højbjerg, kan man se frem til en dag i festens tegn, hvor smagsløgene bliver tilfredsstillet, synet forkælet og lysten til at holde fest inden for nærmeste fremtid forstærket.

 

 

Mr. mums, bedre kendt som Take Away kæden bag bland-selv-salater, sandwiches og tapas, sørger for maden, mens Tommy Telt, bedst kendt for udlejning af telte og festartikler, arrangerer rammerne. Det er sådan det nye samarbejde tager sig ud, og det er også sådan, man kan opleve det på lørdag.

 

”Med receptionen håber vi på at kunne give aarhusianerne et hyggeligt arrangement at samles om, hvor de kan smage på noget af den festmad, vi laver og blive præsenteret for Tommy Telt og deres imponerende festløsninger. Foruden luksuriøse festtelte med gulv, borde og service til 12.000 mennesker tilbyder de også hoppeborge, rodeotyre og alt, hvad der hører til en god fest”, siger René Pedersen, medstifter af mr. mums, der fremhæver, at børn også kan se frem til en stor hoppeborg at boltre sig på til forårsreceptionen.

 

Festen vil alle drømmer om

Hvad enten det er konfirmation, bryllup, studenterfest eller rund fødselsdag, så er den nydannede festkløver enige om, at de tilbyder personlige fester, der er skræddersyet til kundernes behov og ønsker.

 

“Vi tilbyder ikke pakkeløsninger, vi tilbyder personlige fester. Uanset om det er påskefrokost, firmafrokost eller tante Gerdas 90-års fødselsdag, så gør vi os umage for at tilpasse hele arrangementet, så det passer til lige netop den fest vores kunder drømmer om,” fortæller Tommy Telt, der har eget showroom i Risskov.

 

Foruden god mad lavet bunden er det for kokkene bag mr. mums nu muligt at tilbyde deres nuværende kunder i Aarhus en komplet fest, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, og hvor fest i hjemmelige rammer også er en mulighed. ”Ved at samarbejde med Tommy Telt kan vi tilbyde vores kunder at holde en skøn fest i baghaven, hvor både telt, service, og mad står knivskarpt, og hvor oprydning og opvask er noget, de slipper for at tænke på, fordi vi tager os af det,” siger Mathias Bendix Christensen, medstifter af mr. mums.

 

Fra venstre Mathias Bendix Christensen, Tommy Telt og René Pedersen på pladsen foran butikken i Højbjerg i Aarhus, hvor forårsreceptionen finder sted.

 

Mr. mums’ tapasmenuer er er en bestseller til særligt bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. Her kan man i dialog med køkkenchefen selv sammensætte indholdet til tapasfadene.

 

Et samarbejde med plads til jysk humor

Det lå måske ikke i kortene at telt-kongen og mums-drengene skulle slå pjalterne sammen, men da Tommy første gang smagte på mr. mums’ tapasmenu til en reception sidste år, var han ikke i tvivl.

 

”Til festerne oppe i Nordjylland står der altid stege og kød på menuen, så jeg tænkte, tapas, det er da ikke noget, man spiser. De tog dog fuldstændig fusen på mig, for det var da slet ikke så ringe endda,” fortæller Tommy.

 

Rene og Mathias var heller ikke i tvivl om, at der i Tommy var tale om humoristisk forretningsmand, efter første gang de hørte hans ørehængende radiospot i lokalradioen.

”Vi gik i en hel uge efter vi hørte radiospottet og rimede frem og tilbage til hinanden for at komme på med et fedt slogan. Til sidst kom vi frem til et, der passede godt til et fremtidigt samarbejde med Tommy: Mr. mums leverer, der hvor Tommy parkerer,” siger Mathias Bendix Christensen.

 

Kig forbi til en hyggelig dag i festens tegn

Alle er velkomne til forårsreception lørdag den 13. april på pladsen foran mr. mums butikken i Højbjerg på Rosenvangs Allé 186 fra kl. 11.00 – 20.00.

 

Foruden festlig stemning, hoppeborg, fodboldkonkurrence og gratis smagsprøver på mad og vin er der også mulighed for at få en snak med Tommy Telt og mr. mums om drømmene for ens fremtidige fest.