ANNONCE
Hugo Helmig aflyste koncert efter kokainrus i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hugo Helmig aflyste koncert efter kokainrus i Aarhus

Den populære sanger er i behandling for kokainmisbrug, men fik et tilbagefald og aflyste en koncert lørdag aften

 

Den populære aarhusianske sanger Hugo Helmig blev natten til lørdag taget med på politistationen i Aarhus, fordi han var så påvirket af kokain, at han ikke kunne tage vare på sig selv.

 

Det oplyser sangerens manager Jakob Sørensen til Ekstra Bladet. “Det er mere en forvaring end en anholdelse, for han har ikke gjort noget ulovligt. Han har ikke gjort skade på nogen eller forulempet nogen, men han har ikke været i kontrol, og derfor har han overnattet i detentionen til i morges,” siger manageren til Ekstra Bladet.

 

“Kokain er et farligt stof. Det er der ingen, der kan tåle, og det kan Hugo heller ikke. Han bliver underlig af det. Han bliver trist, og han bliver sur, når han gør det. Det var det, der skete i går, og derfor skulle han have hjælp, og det fik han af politiet, som tog ham med.”

 

Behandling siden nytår

Hugo Helmig har haft et misbrug af kokain og har af egen vilje siden nytår været i behandling. Behandlingen er gået godt, oplyser hans manager, og i torsdags tog Hugo Helmig hul på en koncertturné i Danmark med en koncert i Herning. Fredag spillede han i Aalborg, og det var herefter, han fik et tilbagefald.

 

“Han blev så glad over sin premiere, at det simpelthen gik galt. Så for ham handler det nu om at komme tilbage og få løst problemet, så han kan fokusere på sin musik,” siger Helmigs manager til Ekstra Bladet.

 

Lørdag aften skulle Hugo Helmig have spillet i Vejle Musikteater, men den koncert valgte Helmig-lejren at aflyse. Resten af turnéen fortsætter dog som planlagt. Næste gang er torsdag 14. marts i Roskilde, og lørdag 23. marts kan man høre ham i Musikhuset i Aarhus.

 

Hugo Helmig er 20 år og er søn af sangeren Thomas Helmig og den tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen.

Del artikel