Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hver torsdag: Twice baked croissant med marcipan og rabarber

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Mor Anna.
Foto: Mor Anna.

Om torsdagen er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Mor Anna i Mejlgade.

Her har bageriet nemlig en helt særlig croissant på menuen – og den er rimelig genial!

Vi taler nemlig om en twice baked croissant med marcipan, rabarber og nødder. Er du også fristet? Det er vi!

Hver torsdag: Twice baked croissant med marcipan og rabarber
Foto: Mor Anna.

Croissanterne laves ved først at bage almindelige croissanter. Derefter skæres de over og fyldes med marcipan og rabarber.

Så kommer croissant-låget på igen, og herligheden toppes med (mere) marcipan og nødder. Til sidst bages den en gang mere.

Denne lækkerbisken er altså en genial kombination af sprød croissant, sød marcipan og frisk rabarber. Der er jo ikke et øje tørt, hvis du serverer sådan en for dine kære – eller bare dig selv.

Croissanten fås hos Mor Anna hver torsdag og koster 28 kroner.

Hvor: Mor Anne, Mejlgade 5.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien