Hver torsdag: Twice baked croissant med marcipan og rabarber
Om torsdagen er der ekstra god grund til at lægge vejen forbi Mor Anna i Mejlgade.
Her har bageriet nemlig en helt særlig croissant på menuen – og den er rimelig genial!
Vi taler nemlig om en twice baked croissant med marcipan, rabarber og nødder. Er du også fristet? Det er vi!
Croissanterne laves ved først at bage almindelige croissanter. Derefter skæres de over og fyldes med marcipan og rabarber.
Så kommer croissant-låget på igen, og herligheden toppes med (mere) marcipan og nødder. Til sidst bages den en gang mere.
Denne lækkerbisken er altså en genial kombination af sprød croissant, sød marcipan og frisk rabarber. Der er jo ikke et øje tørt, hvis du serverer sådan en for dine kære – eller bare dig selv.
Croissanten fås hos Mor Anna hver torsdag og koster 28 kroner.
Hvor: Mor Anne, Mejlgade 5.