Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvorfor du skal købe en slowjuicer

Af Annoncør

En slowjuicer har mange fordele, og det er derfor en god idé at købe en. En slowjuicer kan give dig et højere næringsindhold i juice, samtidig med at den bevarer flere af de gode vitaminer og mineraler. Derudover er saften fra en slowjuicer mere velsmagende, og så er den sundere end almindelig juice. Slowjuiceren koster dog lidt mere end en almindelig juicer, men det er pengene værd.

Er det nemt at bruge en slowjuicer?

En slowjuicer er en type af juicer, der juicerer frugt og grøntsager meget forsigtigt for at bevare så mange af næringsstofferne som muligt. Dette gøres ved at lave saften ved hjælp af en rillepresser, der drejer meget langsomt. På den måde undgår man, at frugten og grøntsagerne bliver varmet for meget op under processen, hvilket kan ødelægge nogle af de vigtige næringsstoffer. 

En anden fordel ved at bruge en slowjuicer er, at den ikke skal rengøres så ofte som en almindelig juicer. Dette skyldes, at den ikke producerer så meget restprodukt under processen – altså frugtkød og skræl – som en almindelig juicer. Det betyder dog ikke, at man helt kan undgå at rengøre sin slowjuicer. 

Få de bedste juiceråd til at få mest ud af din slowjuicer

Først og fremmest skal du altid vaske dine råvarer, inden du putter dem i slowjuiceren. Dette vil sikre, at der ikke er nogle rester af pesticider eller andre kemikalier på dem, som kan ødelægge smagen af din juice.

Når du vælger råvarer til din juice, skal du altid vælge de friske råvarer frem for de frosne eller tørrede. De friske råvarer indeholder mere saft og smag end de andre typer, så det er dem, der vil give den bedste juice.

Du kan med fordel bruge en blanding af forskellige slags frugter og grøntsager i din juice. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige smagskombinationer og finde den perfekte balance mellem sødt og syrligt.

Slowjuice – sådan undgår du de typiske fejl

Slowjuice er en fantastisk måde, hvorpå du kan få alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Det er dog ikke altid lige nemt at lave sin egen slowjuice, og derfor kan det være en god idé at vide, hvordan man undgår de typiske fejl. En af de typiske fejl er ikke at tilsætte nok vand til sin slowjuice. Dette gøres ofte af den simple årsag, at man gerne vil have sin juice så stærk som muligt. Sørg dog altid for at tilsætte lidt ekstra vand til din juice. 

Forhåbentligt er du blevet inspireret og er blevet en smule klogere på, hvordan du kan få mest muligt ud af din slowjuicer.

Del artikel

Andre læser også