ANNONCE
Ingerslevs Boulevard: Det succesfulde bagagerumsmarkedet er tilbage
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ingerslevs Boulevard: Det succesfulde bagagerumsmarkedet er tilbage

Den 8. april er bagagerumsmarkedet på Ingerslevs Boulevard tilbage. Markedet, som besøges af tusindvis af glade kunder hver gang.

 

www.lions-bagagerumsmarked.dk på Ingerslevs Boulevard i Århus er en stor succes for stadelejere, publikum, for Århus og for Lions Club Lystrup. Her kan private, der sælger egne brugte genstande, leje en stadeplads. Markedsdagene er så populære, at næsten alle standene er solgt for hele året, og der vil alene blive udbudt de stande, der måtte blive ledige på grund af afbud eller udeblivelser.

 

Der afholdes i 2018 i alt 16 bagagerumsmarkeder, hvor der hver gang er mere end 150 stande med.

 

De 30 medlemmer i Lions Club Lystrup er glade for aktiviteten Bagagerumsmarkedet, som giver et pænt overskud, og markedet er samtidig en god aktivitet for Århus by med mange besøgende. Et marked der ligesom Århus Kræmmermarked støtter de svageste i samfundet og som gør en forskel i dagligdagen.

 

Ingen administrationsomkostninger

For Lions Klubben betyder det et økonomisk overskud i aktivitetskassen. Hele overskuddet fordeles til godgørende formål, og der er ingen administrationsomkostninger.

Ingerslevs Boulevard: Det succesfulde bagagerumsmarkedet er tilbage

Lions Club er en organisation, hvor hele overskuddet fra en aktivitet fordeles. Giver en aktivitet derimod underskud betales dette af Lions Club medlemmerne egen lomme. Lions Club medlemmerne betaler et kontingent for at være medlem og arbejder altid gratis.

 

800.000 kroner til velgørenhed

Præsidenten for Lions Club Lystrup, Birger Nielsen, regner med, at klubben i 2017-2018 når op på at uddele mere end 800.000 kroner til velgørende formål. Lions Club Lystrup skaffer disse midler, ved Lions Club Lystrups indsats med bagagerumsmarkedet på Ingerslevs Boulevard året igennem, samt i Kristi Himmelfartsdagene, hvor alle mand deltager aktivt i Aarhus Kræmmermarked.

 

Arbejdet er en ren fornøjelse

Lauge Dehn, der er formand for Lions Bagagerumsmarked fortæller: ”I Lions Club Lystrup ser vi frem til, at vi i 2018 får 16 forrygende markedsdage med masser af glade stadeholdere og et væld af købelystne kunder. Arbejdet med bagagerumsmarkederne på Ingerslevs Boulevard er stort, men gør arbejdet meget lettere, at vi mødes af glade og taknemmelige kunder og stadeholdere. Det gør næsten næsten al arbejdet til en ren fornøjelse. Også selvom det betyder mange søndage på Ingerslevs Boulevard.”

Ingerslevs Boulevard: Det succesfulde bagagerumsmarkedet er tilbage

Del artikel