Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Intet nyt under solen: Joey Moe leverede som forventet

Af Freja Dumont

Fed Fredag i Tivoli Friheden er kommet godt fra start. Christopher åbnede ballet for to uger siden, og i fredags stod Stine Bramsen for en forrygende koncert. Denne fredag var der igen kø foran Tivoli Frihedens indgang. Aftenens kunstner: Joey Moe.

 

4 ud af 6 stjerner

 

Joey Moe er en af tidens største popnavne med et stort talent og fængende popballader. Han blev som 17-årig opdaget af produktionsselskabet Nexus Music og debuterede med albummet Moe Town i 2006. I dag er det hits som “Smukkest på en søndag” og “Million”, der stadig lyder i radioen.

 

God stemning

Det summede af god stemning i Friheden. Dagens sidste solstråler skinnede ned på det forventningsfulde publikum, der stod placeret foran scenen. Der blev snakket, grinet og skålet.  

Intet nyt under solen: Joey Moe leverede som forventet

Røgkanoner og konfetti

Røgkanonerne markerede, at der skulle til at ske noget. Folk stimlede sammen og trak frem mod scenen. Ind kom musikerne. De var iført ens tøj. Hvide jakker og sorte bukser. Tonen blev slået an til sangen “Perfekt som du er”. Vi hører Joeys stemme, og han kommer på scenen til stor jubel. Efterfølgende sættes storhittet “Million” i gang med et brag. Konfetti skydes ud i luften. Jo, der er lagt op til en fest.

Intet nyt under solen: Joey Moe leverede som forventet

Korsangerinden med stemmen

Lyden har de bedste betingelser denne vindstille aften. Med guitar, trommer, keyboards, flygel og bas giver det velspillende band den gas på scenen.  

Intet nyt under solen: Joey Moe leverede som forventet

Korsangerinden skal også fremhæves. I nummeret “Under uret” stryger hendes klare stemme ind under huden på publikum, og i samklang med Joeys stemme skabes harmoni.

 

Musik gennem 9 år

“Jeg kommer fra lorteøen og har lavet en 6-7 albums. Jeg prøver at komme igennem det hele i aften”. Og det kan vi konstatere, han gør. Vi starter i år 2009 med nummeret “Yoyo”, og derefter følger et nummer fra hvert år afsluttende med “Udenpå indeni”. Musikken og teksterne har ikke udviklet sig det store igennem tiden. Joey Moe er og bliver en popdreng, og det ser ud til, han trives meget godt med det, da han står og småflirter med publikum foran scenen.

Intet nyt under solen: Joey Moe leverede som forventet

Smilets by

Joey Moe bevæger sig godt på scenen. Der er charme, sikker sang og nærvær. Nok mest til publikum lige foran scenen. Da Joey Moe sidder ved flyglet og synger “Eneste” smelter de flest pigehjerter. Undervejs ændrer han teksten til Smilets by, og der udbryder jubel på plænen. Selvironien skinner også igennem, da Joey gør grin med sin meget ensformige tekst i Yoyo.

 

Kram til alle

Børn, unge og ældre er samlet. De synger med, vipper med foden eller danser. Et godt tegn. Der er en rigtig hyggestemning i Friheden. Efter det sidste nummer og bifaldet har lagt sig, inviterer Joey Moe publikum over i boden til et kram. Behøver jeg at sige, der var kø. Vi giver Joey Moe fire stjerner for en solid og festlig koncert, der dog ikke nåede helt ud til de bagerst i parken og var uden de store overraskelser.

 

4 ud af 6 stjerner

 

Se mere om de fede fredage i Friheden her

 

 

Del artikel

Andre læser også