ANNONCE
Udsigt over Aarhus: Unik julefrokost på toppen af Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsigt over Aarhus: Unik julefrokost på toppen af Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

Har du stadig ikke fundet de perfekte rammer til julefrokosten, så har du nu muligheden for at holde julefrokost med udsigt over Aarhus, når DiningSix åbner op for et særligt julearrangement på 10. sal af First Hotel Atlantic. Det sker på fredag den 30. november.

 

De kommende to weekender er årets mest populære julefrokostweekender, og de fleste restauranter og selskabslokaler har været fuldt booket længe. Det laver DiningSix nu om på ved at åbne op for et særligt event på First Hotel Atlantic.

 

De unikke rammer på 10. sal danner næste fredag rammerne om den perfekte julefrokost. DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso, Slap Af & Klokken, byder nemlig indenfor til én stor julefest, hvor mindre selskaber har mulighed for at booke sig ind. Aftenen byder bl.a. på velkomstbobler, en stor julebuffet med hele 13 klassiske, danske juleretter, fri bar i 5 timer, livemusik og dansegulv.

 

Vi hører ofte, at mindre selskaber ønsker at være del af en større fest for at få ekstra gang i feststemningen, så det giver vi dem muligheden for nu, fortæller Troels Frost, Partner i DiningSix

 

Der er plads til i alt 100 gæster til arrangementet, og billetsalget er i fuld gang.

 

Du kan se det fulde setup, hele menuen samt booke din billet her:

 

 

Del artikel