ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Julemad og gavekort: Restaurant Frederikshøj uddeler julehjælp til udsatte familier

Foto: PR.
Foto: PR.

De seneste år har Restaurant Frederikshøj i december inviteret på julemad og gaver for at gøre julen lidt lettere for en række familier, for hvem julen kan være en svær tid.  

 

I år bliver julehjælpen på grund af coronapandemien en smule anderledes, og Restaurant Frederikshøj har derfor udvalgt en række familier, som kan komme forbi og hente julemad og gaver. Derudover har restauranten i år valgt at udlodde yderligere 10 gavekort til Magasin, som bakker op om Restaurant Frederikshøjs juleinitiativ.

 

Det betyder rigtig meget for os, at lokale virksomheder som blandt andet Magasin har lyst til at bakke op om vores tiltag og hjælpe nogle af de familier, som har det svært i juletiden, lyder det fra Jeppe Lund, direktør hos Restaurant Frederikshøj, som fortsætter:

 

Det er naturligvis ærgerligt, at Magasin som følge af de seneste restriktioner nu er lukket ned, men vi håber, at familierne alligevel bliver glade for gavekortene. Vi har fået utrolig mange henvendelser på baggrund af et Facebook-opslag, og alle familier til julehjælpen er nu nøje udvalgt, så nu ser vi bare frem til forhåbentlig at kunne bringe et smil på deres læber og gøre juletiden lidt lettere.

 

 

 

Del artikel