ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt et godt formål: Kærlighedstur med byens hunde

Af Line Ingwar Karlsen
PR-foto
PR-foto

I anledning af Valentinsdag inviterer Maxi Zoo og Petworld alle byens hundeejere, vovser og andre interesserede til at gå en velgørende kærlighedstur sammen, hver for sig, søndag den 14. februar.

Gåturen står i kærlighedens tegn og vil fungere som en indsamling til Dyrenes Beskyttelse, der passer godt på de kæledyr, der ikke er så heldige at have en kærlig familie omkring sig. Det skriver Petworld og Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Valentinsdag forbindes ofte med kærligt samvær med dem, som vi holder af, men det er desværre ikke alle, der er så heldige at have en særlig person eller familie omkring sig til at dele dagen med.

Derfor sætter Maxi Zoo i Århus C, Egå og Tilst samt Petworld i Risskov, Skejby og Viby nu alle sejl ind for at kunne give en stor portion kærlighed videre til de kæledyr, der ikke har en kærlig familie til at tage sig af dem.

Støtter Dyrenes Beskyttelses internater

Søndag den 14. februar inviterer de seks butikker alle byernes hundeejere, vovser og andre interesserede til at gå en kærlighedstur, hvor man ved tilmelding er med til at donere til de hunde, der har særligt brug for kærlig hjælp.

Der er allerede åbnet op for tilmelding til dette års kærlighedstur sammen, hver for sig, som i år foregår via Billetto eller SMS.

Det koster 40 kroner pr. hundesnude at deltage, og Maxi Zoo samt Petworld donerer yderligere 10 kroner, så der i fællesskab bliver doneret 50 kroner.

Det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater, der dagligt udfører et heltemodigt arbejde for svigtede firbenede, så de igen kan logre på livet løs, når deres nye familie er klar til at adoptere dem.

Alle tilmeldte kan inden turen afhente et kærlighedsbånd og en lille overraskelse til vovsen – samt en badge, som kan bæres under gåturen og dermed synliggøre borgernes store dyrehjerter.

Sidst men ikke mindst kan man, ved at dele et sødt billede eller lille video fra kærlighedsturen ved brug af hashtagget #valentinsgåtur2021 på Facebook eller Instagram, deltage i konkurrencen om et gavekort på 250 kroner. til butikkerne.

Læs mere på maxizoo.dk/valentinstur.

Del artikel