ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kapsejlads 19′:  Rolf og Ritter på tømmerflådetur

Foto: Jan L. Pedersen
Foto: Jan L. Pedersen

Det bliver TV2’s Tour de France-makkerpar, der skal lede Kapsejladsgængerne igennem dette års kamp om det Gyldne Bækken.

 

Jørgen Leth må endnu en gang se sine kollegaer komme afsted med en stor kommentatortjans uden ham. Hvorvidt det er fordi bysbarnet ikke er blevet spurgt, eller om det er, fordi at aarhusianeren insisterede på at kommentere Kapsejladsen fra Frankrig, vides ikke.

 

I stedet bliver det TV2-cykelkollegaerne Rolf Sørensen og Dennis Ritter, der skal lede slagets gang fra tømmerflåden i Universitetssøen, når Kapsejladsen 2019 ryger af stablen den 3. maj.

 

På en video på Aarhus Universitets Facebook-side annoncerede årets konfrencierer deres ankomst. “Så er Rolf og Ritter på tur til Aarhus. Det er jo Smilets By, de studerendes by og faktisk halvt min hjemmebane. Fordi jeg har boet her, mens jeg studerede. To et halvt år har jeg boet her. Har du nogle erfaringer med Aarhus,” spørger Dennis Ritter kollegaen Rolf Sørensen i starten af videoen, du kan se nederst i artiklen.

Kapsejlads 19':  Rolf og Ritter på tømmerflådetur

“Ja flere, jeg tog min første gule førertrøje i Danmark Rundt lige herovre,” siger Rolf Sørensen selvsikkert og peger. De to værter tager også den trælse tur opad Ny Munkegade og op til Universitetsparken til et hold studerende, der er i gang med træningen til årets Kapsejlads.

 

“Hvad går det ud på?,” spørg Dennis Ritter, der nu har lidt under en måned til at finde ud af netop det. Hvorvidt Rolf Sørensen har været ude på Kapsejladsruten i forvejen, fremgår ikke af videoen.

 

 Se videoen her:

 

 

 

 

Del artikel