ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Karma Sushi fejrer japansk mærkedag med et vildt tilbud

Champagne, jomfruhummer, hvid trøffel og kaviar. Karma Sushi har i sandheden valgt at forkæle deres gæster på den Japanske mærkedag ’White Day’.

 

’White Day’ er en japansk mærkedag den 14. marts, der er på størrelse med Valentines Day og som første gang blev afholdt i 1978. Traditionen minder meget om Valentines Day, men her bliver rollerne byttet om. I Japan er det almindeligvis kvinderne, der forkæler mændene på Valentines Day og derfor valgte nogle kløgtige japanere, at der selvfølgelig også skulle være en dag, hvor kvinder bliver særligt forkælet.


I år falder mærkedagen på en torsdag, hvor sushikæden Karma Sushi har valgt at fejrer dagen med manér. Det gør de, da Karma Sushi er inspireret af de japanske traditioner, ikke blot i køkkenet, men også i deres indretning osv.

Derfor vælger de i dagens anledning at forkæle deres gæster lidt ekstra ved at tilbyde nogle af de mest eksklusive ingredienser, de har på menuen. Således får alle par en såkaldt ’White Day Icebreaker’, som består af to glas I AM champagne, en deleservering med kammusling og hvid trøffel, samt en skefuld med noget af det mest delikate som havet kan tilbyde: Kaviar!

Eneste vilkår for at få det fantastiske tilbud er, at man under sin bestilling skriver ’White Day’, at man er et par og at man køber noget andet mad fra menuen.

 

Tilbuddet gælder kun den 14. marts 2019 med bestillinger efter klokken 15.00

Del artikel