ANNONCE
Klar til juleshopping: Flyrute genåbner fra Aarhus Airport til London
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til juleshopping: Flyrute genåbner fra Aarhus Airport til London

Fra fredag den 1. november genåbner easyJet ruten fra Aarhus Airport til London Gatwick. Ruten genåbner netop op mod jul, hvor især London er et populært rejsemål for danskerne.

 

I Aarhus Airport starter november måned med genåbningen af en populær rute. EasyJet-ruten fra Aarhus Airport til London Gatwick er igen klar til at flyve danskerne fra Østjylland til juleshopping i den populære storby, som også er lufthavnens største internationale destination.

 

Tal fra VisitBritain viser, at danskerne fra 2008 til 2018 øgede feriebesøgene til Storbritannien med over 56 % i juleperioden fra oktober til og med december. Over 25 % af danskernes rejser til Storbritannien i 2018 foregik i månederne oktober til december, og over 61 % af besøgene i 2018 gik til London, hvor især shopping er én af de helt store ferieaktiviteter.

”EasyJets genåbning af ruten giver østjyderne endnu flere muligheder for at rejse til London. Gatwick-Aarhus er en strategisk vigtig rute, da Gatwick er en meget populær lufthavn, der giver nem og hurtig adgang til London for både ferierejsende og forretningsrejsende. Samtidig er det et klart signal om, at easyJet ser et stort potentiale i Østjylland, når flyselskabet vælger at flyve fra Aarhus Airport, som den eneste lufthavn i Jylland,” siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.

 

Med genåbningen af ruten til London Gatwick har Aarhus Airport nu to ruter til London. Ryanair har nemlig fløjet ruten til Stansted i 20 år. Med to ruter i spil bliver det endnu nemmere og mere fleksibelt for østjyderne at tage på juleshopping i favorit-storbyen.