ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

Jægergårdsgade har det meste. Og selvom Klassisk 65 Bistro har haft placering der, og udbudt deres brunch, i evigheder, har den fået alt for lidt opmærksomhed. For vi mener, at dette er én af de bedste i Aarhus!

Klassisk 65 brunch

Hver søndag afholder Klassisk 65 brunch ad libitum. Ja, lidt snobbet har man jo lov til at være, når man ved, at man ligger inde med et episk tilbud. Derfor kun om søndagen.

Menukort hos Klassisk 65 i Jægergårdsgade

Et bord med mad

Klassisk Bistro har opstillet deres brunchbuffet meget overskueligt og simpelt i sit udtryk. Smags-indtrykkene vurderer vi som værende knap så simple. Vi bliver nemlig taget med rundt omkring samtlige smagsnuancer. Det saltede pålægsbord med diverse pølser og skinker. Den søde, hjemmerørte vanilje-ymer og hjemmelavede nutella, marmelade og honning-tavle. De lagrede oste, den lufttørrede skinke og oliven, der bringer umami-smagen frem. De syrlige, syltede løg og pickles. Den dejlige kaffe på kanden, der bringer en bitterhed til oplevelsen.

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

Et overvældende udvalg

Ud over den lækre brunch-buffet får vi fortalt af personalet, at vi kan bestille æg og pandekager ad libitum direkte i køkkenet. Dét er hyggeligt, for vi er ikke vant til at snakke med kokkene, når vi går på restaurant. Et overvældende udvalg.

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

Klassisk omelet, omelet a la chef, scramble eggs med røget laks, scramble eggs med bacon, spejlæg, dagens klassiske æggeret og pandekager! Personalet er heldigvis søde at fortælle os, at vi skal prøve at starte med dagens æggeret.

Anbefalingen giver god mening!

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

En stor ros til dagens klassiske æggeret, der denne søndag er Egg Benedict. I bunden tilberedt, varm, smør-belagt engelsk muffin. Denne toppet med parmaskinke og pocheret æg med flydende gul æggeblomme. Toppet med den cremede hollandaise og et grønt purløgsdrys. Det er en særlig forkælelses-hyggeret. Og – dét smager himmelsk!

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

Klassisk Bistro kører fransk stil

Her er franske møbler, levende lys og et personale, der ikke har travlt på trods af mange gæster i bistroen. Vi bliver behandlet godt. Vi bliver præsenteret for brunch-konceptet. Det kan mærkes, at personalet hygger sig, mens de er på arbejde. Da vi forlader bistroen sidder personalet endda selv og spiser deres frokost ude i bistroen. En meget hang-loose stemning. Og det er egentlig rart!

Buffetbordet hos Klassisk 65 i Jægergårdsgade

En søndagsvenlig pris

Dét, vi er allermest vilde med ved brunchen, er, at vi kun skal forholde os til én pris. Brunchen koster nemlig 225 kroner. Og hertil kommer, at vi må drikke alt det kaffe, te, juice og Cava, som vi lyster. Det er lækkert – for det er netop ved drikkevarerne, mange af Aarhus’ andre brunch-steder tager ved!

Lidt at drikke hos Klassisk 65 i Jægergårdsgade

Drikkevarer ad libitum forsvarer også, at prisen på brunchen er en anelse dyrere end mange andre steder. Eftersom vi drikker minimum to kopper kaffe og appelsinjuice (og Cava!) per mand, mens vi indtager den lækre brunch, passer konceptet perfekt til os!

Madanmeldelse: Kan man tale om klassisk søndagsbrunch?

Byens hyggeligste brunch

Klassisk 65 kører deres brunch på forskellige seating-tidspunkter. Enten med starttidspunkt omkring klokken 10 eller omkring klokken 12. Hermed har vi to timers brunch. Vi har taget den sene denne søndag. Anbefalingen herfra går på, at tage den tidlige seating. Den franske stil influerer lidt, idet brunchen ikke er helt fyldt op til den sene seating. På trods af dette, synes vi, at vi har fået en episk søndagsbrunch ved Klassisk 65. Det er yderst sjældent, at vi giver så gode brunch-anbefalinger som her. Men fuld fortjent til Klassisk 65.

Brunch hos Klassisk 65 i Jægergårdsgade - Aarhus Update

Klassisk 65

Jægergårdsgade 65
8000 Aarhus

Website:

 

 

Del artikel