Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køen begynder her: Eksklusiv butik starter udsalg

Der er betydelige penge at spare, når den eksklusive butik Mulberry åbner dørene til sit årlige sommerudsalg lørdag den 1. juni i Vestergade 5 – kl.10.00.

 

Mulberry forhandler kvalitetstasker, sko og accessories i den dyre ende fra sin smukke, minimalistisk indrettede butik. Men når udsalget skydes i gang, er der lidt mere plads til at slå ud med armene.

 

Med op til 60% på udvalgte tasker, sko og accessories i bedste britiske stil, både til kvinder og mænd, gør dette udsalg sig særligt interessant, fordi du ellers normalt ikke finder varerne nedsat.

 

Sidste chance for unikke køb

Kun to gange om året sænker Mulberry priserne på udvalgte varer, som ikke længere skal være i kollektionen og ej heller produceres. Det er med andre ord sidste chance, og derfor er det ikke kun prisen, der er værd at stå i kø for. Der er mulighed for at købe en sjældenhed til stærkt nedsat pris.

 

Der skaber sig erfaringsmæssigt en lille kø uden for butikken, men personalet er godt forberedt på, at man denne dag skal have særligt fokus på at balancere effektivitet og service med eksklusive varer.

 

Derfor reflekterer man altid efter hvert udsalg over, hvad der kan gøres bedre. I år er ét af de nye tiltag, at de morgenfriske kunder kan købe kaffe og andre lækre sager fra Klubhæftes Kaffevogn, som har fået lov til at stille op allerede fra kl. 08.00 ved butikken.

 

Sneak peak fredag aften

Først kl. 10.00 lørdag morgen får kunderne lov til at studere og købe varer til nedsat pris, men en anden god erfaring, som Mulberry i Vestergade har gjort sig, er at tilbyde et sneak peak på priser og modeller via Instagram-profilen @mulberryaarhus fredag aften før udsalgsstart. Her kan du også skrive og stille spørgsmål til pigerne, både om udsalget og andre generelle ting vedrørende Mulberry og butikken i Aarhus.

 

Køen i Vestergade begynder lørdag morgen den 1. juni.

 

Mulberry

Vestergade 5
8000 Aarhus C.
Tel. 86 20 15 33
www.mulberry.com
Instagram: @mulberryaarhus
Mandag – torsdag kl. 10-17.30

Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15
Udsalget begynder lørdag den 1. juni kl. 10
Klubhæftes Kaffevogn sælger morgenkaffe fra kl. 08