Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I køkkenet med far: Fars Køkkenskole starter op i Aarhus

Af Freja Dumont
På Fars Køkkenskole mødes fædre og børn i et skolekøkken, hvor de hygger sig, mens de laver dagens ret og lærer seje køkkentricks.
På Fars Køkkenskole mødes fædre og børn i et skolekøkken, hvor de hygger sig, mens de laver dagens ret og lærer seje køkkentricks.

I løbet af foråret kan fædre og børn få kvalitetstid og smagfulde oplevelser på Skovvangskolen.

Den populære madskole for fædre og børn, Fars Køkkenskole, starter nemlig op i Aarhus. Det meddeler madskolen i en pressemeddelelse.

Fars Køkkenskole, der er et madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.-4. klasse, byder på spruttende pander, lækre råvarer og kvalitetstid mellem far og barn.

Kvalitetstid og nye sunde opskrifter

Grundet støtte fra Salling Fondene er det blevet muligt for fædre og børn i Aarhus at komme på køkkenskole.

”Gennem de seneste 9 år har 6000 fædre og børn tilsammen været på Fars Køkkenskole i over 30 forskellige byer.

Nu er blevet muligt at komme i gang i Aarhus, hvor Salling Fondene og lokale kræfter bakker op. Det er vi rigtig glade for”, siger Jonas Vigkilde, der er medstifter af Hello Kitchen, der står bag Fars Køkkenskole.

I køkkenet med far: Fars Køkkenskole starter op i Aarhus

De lokale kræfter er blandt andet den lokale Fars Køkkenskole-underviser, Thomas Leth-nissen.

”Jeg vil rigtig gerne støtte op om lokale fællesskabende projekter. Fars Køkkenskole er en gode måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks.

Jeg glæder mig meget til at møde fædre og børn i skolekøkkenet,” siger Thomas Leth-nissen.

Tilbuddet er til fædre, bedstefædre, bonusfædre og andre voksne mænd i Aarhus og omegn – og børn, der går i 2.-4. klasse.

Interesserede kan købe billet her.

Fars Køkkenskole i Aarhus er en del af projektet ”En ny model for lokale madlavningsaktiviteter, der booster madglæde, sundhed og fællesskaber”, som er støttet af Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Som en del af projektet starter Fars Køkkenskole op i 15 nye byer.