Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

New Yorker-stemning i Ceresbyen: Kom til Åbent Hus i nye lejeboliger

Af Freja Dumont

Det er snart 10 år siden, at de første beboere flyttede ind i Ceresbyen. Siden er godt 10.000 indbyggere flyttet ind i den nye bydel, der i over 150 år lagde grund til det aarhusianske bryggeri, Ceres Bryggeri.

Nu nærmer afslutningen sig for det sidste igangværende boligprojekt på Ceres Allé, og den 2. februar er Ejendomsselskabet Olav de Linde klar til at fremvise de første af i alt 101 nye lejeboliger i Maltgården.

Torsdag den 2. februar kl. 15 til 16 kan potentielle lejere derfor få et kig indenfor i Maltgården, når ejendomsselskabet holder Åbent Hus og fremviser de første færdigbyggede boliger. Herefter vil der løbende være Åbent Hus og fremvisninger hver uge.

Du kan se de forskellige typer lejligheder og datoer for Åbent Hus lige her.

“Det er en ejendom, der kommer til at indeholde lejemål med stor variation. Derfor vil beboerne sandsynligvis også være en blanding af studerende, børnefamilier, seniorer, vennepar, singler og par.

Boligerne er på mellem ét og fem værelser og svinger i størrelsen mellem 42 og 142 m2 – de største vil blandt andet have deres egen private tagterrasse og tiltrækker allerede nu stor opmærksomhed,” siger Mads Bue Mørk, kommerciel direktør hos Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Ejendommen får desuden to erhvervslejemål i stueetagen, som skal være med til at give liv til området. Desuden bliver der udviklet et landskabeligt, grønt gårdmiljø for beboerne i ejendommen.

Hyldest til områdets bryggeri-historie

Det er Ejendomsselskabet Olav de Linde, der står bag byggeriet på den sidste ubebyggede grund på Ceres Allé, ligesom selskabet også kommer til at stå for den fremtidige udlejning og drift.

“Nogen vil måske hævde, at Ceresbyen har været færdigbygget i flere år, men jeg tror, at de mennesker, der har deres daglige gang på Ceres Allé, glæder sig til, at vi endegyldigt kan sætte punktum for flere års udviklingsarbejde,” siger Mads Bue Mørk.

Materialer i høj kvalitet

Ejendomsselskabet Olav de Linde er mest kendt for sine erhvervslejemål, men inden for de seneste syv år har selskabet opført seks nye ejendomme i Aarhus og Odense med henblik på boligudlejning.

“Strategien for boligudlejning er den samme, som vi benytter ved erhvervsudlejning. Vi anvender materialer i høj kvalitet og med en særlig New Yorker-stemning med blandt andet rå murstensvægge af genbrugsmursten, betonvægge og egetræsgulve.

Desuden er der natursten på badeværelserne og Invita-køkkener. Det gør vores investering lidt større fra starten, men på den lange bane bliver det en bedre forretning, da boligerne er mere attraktive for lejerne,” siger Mads Bue Mørk.

Hvad: Åbent Hus afholdes torsdag d. 2. februar 2023 kl. 15-16. Herefter vil der løbende være Åbent Hus og fremvisninger.
Hvor: Ceres Allé 11 i Aarhus
Hvornår: Løbende hver uge, ligesom er også er mulighed for personlig fremvisning af lejlighederne

Del artikel

Andre læser også