ANNONCE
Koncert: Amerikansk jazz-sangerinde starter Skandinaviens turne i Odder 
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncert: Amerikansk jazz-sangerinde starter Skandinaviens turne i Odder 

Den amerikanske jazzpianist og sangerinde Champian Fulton besøger Odder Little Culture Club, som bliver første stop på hendes Skandinaviens turne med sin nye trio.  

 

Champian Fulton er blandt de absolut største upcoming stjerner på jazz-scenen i New York, og fredag den 6. september spiller hun sin første koncert på den nye turne og med sin nye trio i Odder. Champian Fultons nye trio kommer til at følge hende på turneer og koncerter rundt i hele Skandinavien i de kommende år.

 

OLCC har i den korte tid klubben har eksisteret, afholdt flere jazzkoncerter med artister på absolut højeste internationale niveau, og det har de tænkt sig at fortsætte med. Mange husker sikkert da jazzdivaen Claire Martin hyldede Ella Fitzgerald, eller da Uffe Steen og Michael Vestbo tryllebandt publikum i Pakhuset. 

 

”Med til historierne hører også, at da vi havde fuldt hus til Claire Martin havde Odder Jazzklub samme dag fuldt hus til deres frokost-arrangement, så det er bevist, at Odder er klar til jazz. Og derfor forkæler vi netop vores publikummer med endnu et topnavn i den genre, fortæller Christian Schrøder, formand for OLCC. 

 

OLCC retur til Kulturkøkkenet

Koncerten med Champian Fulton afholdes i Kulturkøkkenet i VitaPark til forskel fra den seneste koncert, som blev afholdt med stor succes i Pakhuset. Her kan publikum glæde sig til en aften helt tæt på.

 

”I Kulturkøkkenet kommer publikum helt tæt på Champian Fulton Trio og kan på få meters afstand opleve magiske øjeblikke, når de tre topprofessionelle musikere mødes og spiller sammen for allerførste gang. Her er lagt op til en særlig oplevelse,” lover Christian Schrøder. 

 

Champian Fulton har på rekordtid skabt sig en international karriere, og hun regnes af mange for at være ”den nye Diana Krall”. Med eminent klaverspil til både at akkompagnere hendes egen uovertrufne sangstemme i jazzens klassiske evergreen repertoire, men også samtidig udfordre sine medspillere med et medrivende solospil. Champian Fulton har udgivet 10 plader i eget navn og turnere flittigt over hele verden.

Koncert: Amerikansk jazz-sangerinde starter Skandinaviens turne i Odder 

”Vi bliver ofte spurgt, hvordan det kan lade sig gøre at tiltrække navne som Claire Martin og nu Champian Fulton. Det kan vi fordi, vi har fået opbygget en trofast medlemsskare af lokale musikelskere, som trofast køber billetter til vores koncerter. Desuden støttes vi af en række lokale virksomheder. I bestyrelsen har vi Kristian Leth, som er professionel jazz-musiker, og han har derfor et stærkt netværk, der har gjort det muligt at hive Champian Fulton til Odder,” forklarer Christian Schrøder.

 

Og netop Kristian Leth får en af hovedrollerne til koncerten d. 6. september, da han vil være at finde bag trommerne i trioen. Den tredje musiker i trioen er den svenske bassist Hans Backenroth. Der er stadig billetter, og de kan købes på odderbilletten.dk.  

 

Citat: Champian Fulton may be the most charming person in the world. (All about jazz.)

 

Fakta:

Dato: 6.september 2019

Sted: Kulturkøkkenet VitaPark

Pris medlemmer: 175,- + gebyr

Pris ikke medlemmer: 225,- + gebyr 

Køb billet her:

 

Line up:

Champian Fulton (USA) sang og flygel 

Kristian Leth (DK) trommer

Hans Backenroth (SE) bas

 

Koncert: Amerikansk jazz-sangerinde starter Skandinaviens turne i Odder 

 

 

Seneste nyt