Krabbefest på Restaurant PiLK: Friske krabbeklør, vin og bobler ad libitum
Aarhus´ nye fiskerestaurant, PiLK, er kommet godt fra start. Her er altid mange gæster, og deres forhold til fisk er enestående. Nu er de klar til at kaste sig ud i mindre events. Den første i rækken er en lørdags-krabbe-fest med friske krabbeklør fra det nordjyske.
Lørdag den 7. juli
Det er førstkommende lørdag, kokkene på PiLK koger krabbeklør, smider kølig Riesling og Prosecco på bardisken. Det hele er ad libitum. Køkkenchefen, Anders Holm, er født og opvokset i Hirtshals, og ved om nogen hvordan friske krabber skal tilberedes.
400 kroner inklusiv det hele
Kokkene koger havfriske krabbeklør og servere friskbagte brød, hjemmerørt mayo, samt kølig Riesling og Prosecco ad libitum i 2 timer. Det er mellem klokken 11.30 og 15.00, at der er krabber ad libitum på PiLK.
Vejret bliver godt på lørdag, ifølge vejrudsigten. For 400 kroner kan du få en ordentlig balje havfriske krabber, og alt det du kan drikke til.
Der bliver rift om pladserne
Bestil bord på velkommen@restaurantpilk.dk eller ring på telefon 23 10 20 10.
Der er relativt få pladser, så få propellen i vandet og bestil bord.
Restaurant PiLK
Klostertorvet 5
8000 Aarhus C
Mail: velkommen@restaurantPiLK.dk
Website