ANNONCE
Den Korte Radioavis: Kultkomikere tager en ekstra tørn i Musikhuset
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den Korte Radioavis: Kultkomikere tager en ekstra tørn i Musikhuset

Komikerduoen i Den Korte Radioavis kommer til Musikhuset med sit første liveshow, og det er så populært, at der er blevet sat et ekstra show i salg.

 

De to komikere Frederik Cilius og Rasmus Bruun har manifesteret sig som en af tidens største komiksensationer med deres bidende skarpe satire i rollerne som den garvede korrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og den underdanige redaktør Rasmus Bruun. Og det er aarhusianerne vilde med.

 

Sammen tager duoen sin mesterlige komiske timing og ditto kemi med ud af radiostudiet hos Radio 24syv og opfører for første gang et liveshow. Oprindeligt var der sat to forestillinger i salg i Musikhuset, men da billetterne for længst er blevet revet væk, er en tredje forestilling nu sat i salg.

Den Korte Radioavis: Kultkomikere tager en ekstra tørn i Musikhuset

Frederik Cilius og Rasmus Bruun har på få år vundet et hav af priser for sin nytænkende, bidske, intelligente politiske satire. De er modtagere af såvel flere priser ved radioprisuddelingen Prix Radio såvel som de har modtaget prisen som Årets Komikere ved Zulu Comedy Galla sidste år.

 

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

DEN KORTE RADIOAVIS – ”DET SKIDE SHOW” – MUSIKHUSETS STORE SAL, SØNDAG DEN 8. APRIL – TIRSDAG DEN 10. APRIL KL. 20.00

BILLETPRISER: FRA 240 KRONER

KØB BILLETTER

 

 

Del artikel