Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu lander den: Cremet hindbærdrøm er tilbage

Af Freja Dumont

Spørger du os, hvor mange fastelavnsboller, man kan spise på en dag, er svaret MANGE.

Og nu kan du tilføje endnu et bageri i Aarhus til din fastelavnsbolle-crawl-liste.

La Cabra har nemlig lanceret deres bud på årstidens lækkerbisken, der er på hylderne fra i morgen – mandag d. 16. januar.

Her er først og fremmest point til La Cabra for at tænke ud af boksen med en fastelavnsbolle, der ikke ligner alle de andre.

Nu lander den: Cremet hindbærdrøm er tilbage

Ligesom sidste år er der tale om en perfekt rund fastelavnsbolle med pink sukkerstøv på toppen – hvilket også gør den til et helt genialt look til din Instagram-profil.

På smagen kan du glæde dig til den lækre kombination af tyk vaniljecreme og syrlig hindbærkompot. Altsammen perfekt pakket ind i en “bolle”, som giver os assosiationer til en anden kageklassiker: nemlig berlineren. Haps!

Som om det ikke var nok, kan vi glæde os til, at La Cabra overrasker med endnu flere farver og varianter af de lækre fastelavnsboller i de kommende uger.

Sidste år var stedets velsmagende og Insta-venlige fastelavnsbolle en af byens mest populære, så det er bare med at komme afsted i god tid og sikre dig en af de lækre boller til kaffen.

Hvad: La Cabras fastelavnsbolle
Hvor: Bageriet på Borggade 4F
Hvornår: Fra mandag d. 16. januar kl. 10

La Cabras fastelavnsboller er indtil videre kun tilgængelige i bageriet på Borggade 4F. Her er de på hylderne hver dag fra kl. 10.00.

Også Åboulevardens berømte bageri Briancon er klar med årets fastelavnsboller mandag d. 16. januar.

Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere. 

Del artikel

Andre læser også