Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk gensyn: Se Titanic i 3D på det store lærred

Af Freja Dumont

“Jack, I want you to draw me like one of your French girls.”

Episke citater er der nok af, når det kommer til kultklassikeren Titanic.

Filmen fra 1997 var den første film nogensinde til at tjene en milliard dollars. Oveni det holdt den titlen som den højest indtjenende film indtil James Cameron’s Avatar overgik den i 2010.

I år er det 25 (!) år siden, at klassikeren blev vist for første gang, og det fejrer CinemaxX Aarhus med en re-release af Titanic fra den 9. februar – udelukkende i 3D.

Find billetter lige her.

En uundgåelige filmklassiker

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med Jack Dawson (Lenonardo DiCaprio) og Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) i filmklassikeren, hvor vi følger parrets forelskelse, alt imens de er gæster på luksuslineren Titanics jomfrurejse fra Southampton den 10. april 1912.

Alle samfundslag er repræsenteret på skibet fra den unge og kække Jack, der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose, der rejser på 1. klasse med sin rige familie.

Det uundgåelige møde mellem de to modpoler ender med ægte kærlighed, imens skibet langsomt men sikkert nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg.

Det romantiske drama er siden 1997 blevet betegnet som vor tids ‘Borte med blæsten’ (1939), og den vandt intet mindre end 11 Oscars og gjorde desuden Leonardo DiCaprio og Kate Winslet til Hollywoods største stjerner.

Hvad: Repremiere af Titanic
Hvor:
CinemaxX Aarhus
Hvornår:
Fra den 9. februar

Del artikel

Andre læser også