Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Latinerkvarteret: Dansk livsstilsbrand satser på fysisk butik i Aarhus trods coronakrise

Efter coronakrisens indtog har den fysiske detailhandel været udfordret, men det stopper ikke det danske livsstilsbrand Les Deux i at åbne nye butikker. Den 1. august 2020 slår de dørene op til en splinterny butik i hjertet af Latinerkvarteret i Smilets By.

 

Mens coronakrisen mange steder i landet har betydet øde gader og lukkede butikker, så går det danske livsstilsbrand, Les Deux, nu den anden vej og åbner ny 138 kvm butik i Aarhus ved Volden 25 den 1. august 2020. Det bliver vækstbrandets anden fysiske forretning.

 

”Vi har glædet os meget til at slå dørene op i vores nye butik i Århus. Selvom coronakrisen kun har styrket danskernes appetit på onlineshopping, så tror vi i Les Deux på, at mænd fortsat gerne vil prøve, føle og mærke, når de køber tøj,” siger Andreas von der Heide, medstifter og direktør i Les Deux. Han fortsætter:

 

”Det digitale og fysisk univers skal smelte sammen. I dag er det ikke længere nok at have lækre produkter for at drive en succesfuld butik. Kunderne skal have en oplevelse fysisk og digitalt, og butikken skal være et sted, hvor de vil bruge deres tid. Ellers køber de bare varerne på nettet, hvor de kan få dem leveret dagen efter, at de har trykket køb. For os handler det derfor om at møde vores kunder i øjenhøjde og vise dem Les Deux’ univers og vores fællesskab.”

 

Et perfekt match

Det er ikke tilfældigt, at Les Deux åbner deres bare anden fysiske butik i lige netop Århus ved Volden 25. Byen udstråler energi, har masser af kulturelle tilbud, gode restauranter og er en fantastisk handelsby, lyder det fra Andreas von der Heide.

 

”Vi tror på, at der er en række byer, der kan bære Les Deux-konceptet. Vi har haft gode erfaringer fra den første butik i København, og nu er turen kommet til Århus, som, vi tror, er et godt match. Vi har gennem årene oplevet stor interesse fra århusianske kunder – både i den lokale Magasin, men også på nettet, så vi har en god fornemmelse af, at de vil tage godt imod os.”

 

Les Deux er en af Danmarks og Europas hurtigst voksende livsstilsbrands og er i dag tilstede i 800 butikker fordelt på over 23 lande. Foreløbigt har livsstilsbrandet to egne butikker, men åbner i alt fem butikker i 2020.

 

Om Les Deux

Les Deux er iværksætterhistorien om én t-shirt, som ingen troede på. I dag er er Les Deux en af Danmarks og Europas hurtigst voksende livsstilsbrands. Les Deux er i dag tilstede i 800 butikker fordelt på over 23 lande. Målet er at skabe et livsstilsbrand, som repræsenterer værdier, som mennesker inspireres af og gør en forskel. Folkene bag Les Deux vil skabe et internationalt brand på linje med Ralph Lauren, hvor det på den lange bane er ligeså̊ naturligt at se folk med ’to-tallerne’ i Paris, Berlin og London som i København, Århus eller Odense – men altid forankret med et lokalt fokus.

 

Les Deux
Les Deux