Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

lld.pizza: Aarhus har fået en ny Pizzakonge – tre nye afdelinger er på vej

Af Jan L. Pedersen

Lige før sommerferien åbnede Ild pizza deres første pizzaria. Det var i Skejby i den ene ende af det industribygning, hvor Lasertryk A/S holder til. Det var trioen, Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, som iøvrigt også startede Lasertryk, og Younes Deaibes der fik idéen til ild.pizza. Fra dag et blev det en succes, og flere på flere dage måtte de melde udsolgt. Selvom Ild.pizza ligger i Skejby(hvilket der ikke er noget galt i), så er det imponerende at de på gode dage kan sælge op mod 600 pizzaer. 

 

Åbner pizzaria på Lystrupvej 33

Den næste afdeling åbner lige om lidt. Præcis i oktober måned. Denne gang bliver det i Risskov, og et sted som er nemt at komme til – i bil, bus, cykel og elløbehjul. Her er masser af gratis parkeringspladser, hvilket er et af de kriterer som Ild.pizza har, når de kigger efter lokationer til deres pizzarier. Og det gør de i stor stil for tiden.

 

Den “nye” pizzakonge

Younes Deaibes er den daglige chef for ild.pizza, og blandt kunderne og vennerne bliver han kaldt pizzakongen, fordi han om nogen brænder for at lave de bedste pizzaer til den bedste pris i Aarhus. Udover det, så kommer navnet også af, at de gode folk bag Ild.pizza vil åbne op mod 10 nye pizzariere og der er fundet lokationer til de første fire. Det er primært de store og relativ dyre italienske pizzaovne som gør, at ild.pizza skiller sig ud. Men ikke kun det. Råvarerne er direkte importeret fra Italien, og er udvalgt af den tidligere verdensmester i pizza.

lld.pizza: Aarhus har fået en ny Pizzakonge - tre nye afdelinger er på vej

 

Idéen er ret enkel 

Alle spiser jo pizza. Eller jeg kender ikke nogen som ikke gør. De fleste har også en mening om hvordan en pizza skal smage. Men der er flere fællesnævnere blandt meningsdannerne. Blandt andet skal pizzadejen og bunden være i top. Det kræver den rigtige dej og ovn, men også præcision og timing med pizzaerne. Uden det rigtige team synes opgaven at være svær, og det ved trioen fra Ild.pizza godt. Personalet afgørende. Det samme med træning af pizzabagerne. “Det ved vi godt og gør en dyd ud af finde de rigtige medarbejdere og give dem en grundig uddannelse”, fortæller Younes Deaibes, som i øvrigt har stor erfaring i at finde det rigtige folk. 

 

Læs mere om Ild.pizza her:

 

Del artikel

Andre læser også