ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Loftisolering tilbydes i hele landet

Af Annoncør

I Jylland ligger der flere etplanshuse der er bygget før 1998, hvor isoleringskravene ikke havde den samme betydning, som i dag. Benyttelsen af loftrummet på etplans huse er hovedsageligt til opbevaring af de ting vi ikke bruger til dagligt, som f.eks julepynt eller børnenes legetøj. Problemet ved opbevaringen er tit, at man betræder isoleringen eller stiller tingene direkte på isoleringen, dette forværrer isoleringsevnen, da isoleringen bliver sammenpresset.

Annoncørbetalt indhold leveret af DanskIsolering.dk 

Så ønsker du loftisolering i Jylland, er det en god ide at tage kontakt til et eller flere isoleringsfirmaer og indhente tilbud på loftisolering. Ved et isoleringstjek bliver du informeret om, hvor mange penge du kan spare på din varmeregning, hvad du kan få i håndværkerfradrag og selvfølgelig prisen på en loftisolering af dit hus. Du vil som kunde altid være i fokus, ligegyldigt hvor i landet du bor.

Du kan altid tjekke dit hus, om der skulle være mangler hvad isoleringen angår. På en frostklar dag kan du se om der er plamager på dit tag, som ikke er dækket af frost, så ved du med sikkerhed, at det er skabt af den indefrakommende varme. Har du værelser der er svære at opretholde varmen i eller at varme op, så er det også en indikator på manglende loftisolering. Derfor er du også en vigtig del i dialogen, når dit hus skal gennemgå et isoleringstjek. Gennem dialogen vil du også vide hvilken type isolering der er bedst for dig, samt hvor meget loftisolering der er nødvendigt for din bolig.

Loftisolering kan varetages i hele landet, men det er specielt loftisolering i jylland der er interessant, da der som sagt er flere ældre etplans huse i Jylland. Så benyt dig af tilbuddet på et gratis isoleringstjek af dit hus, da flere isoleringsvirksomheder tilbyder dette. Indhent de nødvendige oplysninger, før du træffer dit valg. Husk du er en vigtig del af dialogen og du skal føle dig hørt.

Del artikel