ANNONCE
World Tapas Day: Madmarked byder på spansk sommerstemning ved Strøget
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

World Tapas Day: Madmarked byder på spansk sommerstemning ved Strøget

Frisklavet paella, hotdog med trøffelpølse og verdens bedste sortfodsskinke. Alt dette og meget mere kan du sætte tænderne i, når l’Cobert de CANblau i samarbejde med Den Spanske Stats Turistbureau fejrer smagen af Spanien til World Tapas Day lørdag den 23. juni hos Aarhus Central Food Market.

 

World Tapas Day er en hyldest til Spanien berømte gastronomiske koncept, og nu inviterer l’Cobert de CANblau og Den Spanske Stats Turistbureau for andet år i træk på håndplukkede spanske specialiteter hos Aarhus Central Food Market.

World Tapas Day: Madmarked byder på spansk sommerstemning ved Strøget

”Begivenheden sidste år var en stor succes, hvor mange århusianere benyttede lejligheden til at besøge et stemningsfyldt Skt. Knuds Torv ved Strøget og smage på de spanske specialiteter. Særligt paellaen træk stor opmærksomhed, og i år har vi øget kapaciteten for at kunne følge med den store efterspørgsel,” fortæller Daniel Guido Engmann fra tapasboden l’Cobert de CANblau.

 

I løbet af lørdagen d. 23. juni vil kokkene fra CANblau guide gæsterne gennem det spanske tapas-landskab, som blandt andet byder på muligheden for at smage verdens bedste sortfodsskinke, sætte tænderne i en gourmethotdog med trøffelpølse og slukke tørsten med en spansk øl fra Premium Beer.

 

World Tapas Day på Skt. Knuds Torv

Målet med World Tapas Day er at omdanne Skt. Knuds Torv til en spansk oase med røde og gule farver, duft af frisklavet paella og levende spansk musik. Arrangementet finder sted lørdag d. 23. juni fra kl. 12.00 til kl. 18.00.

 

”Vores mål med World Tapas Day er at genskabe stemningen fra Spanien lige her i midten af den midtjyske hovedstad, så de feriehungrende århusianere kan få taget toppen af deres rejselyst, inden sommerferien for alvor er over os. Og med maj måneds gode sommervejr håber vi på at ramme temperaturer som ved den spanske solkyst,” siger Signe Høyer, kommunikationsmedarbejder hos Aarhus Central Food Market.

World Tapas Day: Madmarked byder på spansk sommerstemning ved Strøget

World Tapas Day er arrangeret af Den Spanske Stats Turistbureau i samarbejde med tapasboden l’Cobert de CANblau. Arrangementet er for både børn og voksne, og tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Del artikel